Kuva: AOP

Salma Hayek, 52, julkaisi meikittömän kuvan - fanit pyytävät apua kommenttikentässä

22.08.2019 20:45 - Lauri Kujanpää

Julkaisu on saanut hurjasti kommentteja.

Näyttelijäkaunotar Salma Hayek, 52, julkaisi Instagram-sivullaan kuvan, jossa poseeraa meikittömänä. Hän kirjoittaa kuvatekstissä, että valo voi olla ystävä tai vihollinen:

"Minusta on kiva leikkiä valolla. Jos opit toimimaan sen kanssa, se saa sinut näyttämään nuoremmalla tai mystisemmältä, seksikkäämmältä tai suloisemmalta, mutta kannattaa olla varovainen, sillä se voi saada sinut näyttämään vanhalta ja rumalta", Hayek kirjoittaa.

Fanit ovat ihastelleet Hayekin kuvaa, mutta puhuneet hänelle myös yllättävästä asiasta. Hayekin miljardöörimies Francois-Henri Pinault nimittäin lahjoitti 100 miljoonaa euroa Notre Damen entisöintiin, kun historiallinen rakennus paloi.

Fanit haluaisivat, että Hayek pyytäisi mieheltään apua myös tällä hetkellä Amazonissa riehuviin tulipaloihin.

"Tiedän Salma, että miehesi on hyvä mies. Voisiko hän lahjoittaa rahaa Notre Damen lisäksi myös Amazonin suojeluun?" kommentoi eräs.

"Amazonin sademetsissä on tällä hetkellä suuri kriisi. Voisiko miehesi auttaa myös sitä niin kuin hän auttoi Notre Damea?" kirjoittaa toinen.

"Sinun täytyy puhua miehellesi tämän hetken katastrofista Amazonissa. Se on suurempi ongelma kuin mikään Notre Dame!" vaatii kolmas.

Hayekin julkaisun näet alta.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Lue myös: Näyttelijäkaunotar Salma Hayek, 50, saapui punaiselle matolle vaaleanpunaisissa hiuksissa - katso

Lue myös: Salma Hayek, 52, on tyrmäävä näky seksikkäässä uimapuvussa - mitkä muodot

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat