Kuva: AOP

Poptähti lomaili Suomessa, julkaisi tunnelmallisia kuvia: "En malta odottaa, että pääsen takaisin"

22.08.2019 09:15 - Iiro Myllymäki

Carly Rae Jepsen muistetaan erityisesti Call Me Maybe -hitistään.

Kanadalainen poptähti Carly Rae Jepsen, 33, on jakanut Instagramissa lomakuvia Suomesta. Nainen on lomaillut seurueensa kanssa Suomen Lapissa ja jakanut tunnelmia 1,8 miljoonalle Instagram-seuraajalleen.

Call Me Maybe -megahitistään parhaiten tunnettu Jepsen on ihastellut muun muassa kaunista auringonlaskua.

”Taianomainen matka Lappiin lempi-ihmisteni kanssa”, Jepsen kirjoittaa yhden kuvista yhteyteen. Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

”Vietimme molemmat yöt katsellen auringonlaskua laiturilta, pelaillen pelejä ja kilistellen Suomen ihmeille. En malta odottaa, että pääsen takaisin”, Jepsen kirjoittaa toisessa kuvassa. Tämän kuvan näet alta tai tästä linkistä.

Järvimaisema selvästi teki naiseen vaikutuksen, sillä myös kaksi muuta Suomi-kuvaa on otettu laiturilta.

Carly Rae Jepsen nousi kertaheitolla ihmisten tietoisuuteen Call Me Maybe -hitillään, jota ei päässyt pakoon mihinkään vuonna 2012. Call Me Maybe meni listaykköseksi Suomessakin ja hallitsi radioiden soittolistoja. Kappale sai myös kaksi Grammy-ehdokkuutta. Sittemmin Jepsen on noussut musiikkikriitikoiden suureen suosioon Emotion-albumillaan, ja nainen on kerryttänyt itselleen innokkaan fanikunnan, vaikka Call Me Maybe -hitin kaltaista valtavirtasuosiota nainen ei olekaan onnistunut uusintamaan. Viimeisimmän albuminsa Dedicated Jepsen julkaisi toukokuussa.

Lue myös: Suosittu popkaunotar lomaili Lapissa, fanit ylistävät kuvia - "Maaginen paikka!"

Lähde: Wikipedia

Kilpailut

Uusimmat