Kuva: Senja Rapila

Sara Forsbergin farkut herättävät kateutta somessa: "Olen etsinyt kuollakseni tuollaisia"

21.08.2019 10:45 - Senni Loikala

Tähti kertoo rentojen farkkujensa löytyneen kirpputorilta.

SAARA-artistinimellä esiintyvä laulaja Sara Forsberg, 25, julkaisi myöhään tiistaina noin 322 000 seuraajan Instagram-tilillään kuvan, jossa hän on ilmeisesti käynyt nappaamassa amerikkalaisen jalkapallon vesiputouksen vierestä. Kuvassa Forsberg kahlaa vedessä pallo kädessään ja hänen housunsa ovat kastuneet reisiä myöden.

Artisti kertoo kuvateksissä, että vieraili Yhdysvaltojen New Mexicossa kyseisessä paikassa ystäviensä kanssa. Forsberg myös hehkuttaa kokemustaan näin: "Olo on niin siunattu, että voisin huutaa."

Farkkujen perään kysellään

Keskiviikkoaamuun mennessä päivityksestä on tykätty noin 12 500 kertaa ja kommentoitu kymmeniä kertoja.

Päivityksen kommenttien aiheet vaihtelevat laidasta laitaan, mutta niissä on kiinnitetty huomiota myös Forsbergin rennolta ja mukavalta näyttävään farkkutyyliin. "Nuo farkut, ovatko ne kurviystävälliset? Olen etsinyt kuollakseni äitifarkkuja, jotka istuvat hyvin takapuoleni ja reisieni kohdalta, mutta jotka eivät ole liian väljät lantion kohdalta", kysytään artistilta yhdessä kommentissa.

Tähän Forsberg vastasi näin: "Kyllä! Nämä ovat lempparini. Jos todella tahdot löytää hyvät äitifarkut, suosittelen vierailemaan lähistölläsi sijaitsevilla kirpputoreilla, sitä kautta löysin nämä omani."

Jos päivitys ei näy, pääset siihen tästä.

Lue myös: Laihtunut Sara Forsberg julkaisi bikinikuvansa - otosta ylistetään somessa, katso

Lue myös: Sara Forsberg tyrmäävänä selfiessä - ilmoitti faneille ilouutisen

Lue myös: Sara Forsbergin rohkea paita kiinnitti fanien huomion - ymmärrätkö syyn?

Kilpailut

Uusimmat