Kuva: Nelonen

Maija Vilkkumaalta nostalginen kuva Kallion lukion luokkahuoneesta: ”Supistiin omiamme”

08.08.2019 18:45 - Senni Loikala

Artisti opiskeli Kallion lukiossa 90-luvulla.

Koulut ovat alkaneet tänään torstaina osassa Suomea, mikä on näkynyt vahvasti eri medioissa ja sosiaalisessa mediassa. Nyt myös Maija Vilkkumaa, 45, reagoi suositulla Instagram-tilillään ajankohtaiseen uutiseen. Artisti julkaisi 90-luvun alussa otetun kuvan, jossa hän kuuntelee hänen korvaansa kuiskivaa luokkatoveriaan. 

"Koulut alkoivat! Kaikkialla käy ihana syyskuhina. ”Kivaa tavata kaikki kaverit”, sanoi tytär, kun käveltiin kouluun, muistan itsekin tuon tunteen hyvin. Tässä kuvassa minä ja @annairinatulusto supistaan omiamme 90-luvun alussa Kallion lukiossa", Vilkkumaa kirjoittaa päivityksen kuvatekstissä.

Jos päivitys ei näy, pääset siihen tästä.

Vuonna 2017 Kallion lukio nousi otsikoihin ikävissä merkeissä, kun STT uutisoi, että joukko lukion entisiä opiskelijoita kertoi teatterin lehtorina toimineen miesopettajan häirinneen heitä seksuaalisesti.

Tuolloin Maija Vilkkumaa kommentoi uutista Twitterissä näin: "Ei ollut minun opettaja, mutta minun aikana. Kiinnitin ulkopuolelta huomiota hänen tyyliinsä valikoida suosikkeja epämääräisin perustein", ja esitti myöhemmin tiukan vaatimuksen: "Koulu ja sen entiset rehtorit pitää saattaa vastuuseen tästä." Sittemmin lehtori irtisanottiin seksuaalisen häirinnän takia.

Uutisoimme aiemmin tällä viikolla, että Maija Vilkkumaata ja Lauri Tähkää yhdistää yllättävä yhteensattuma. Pääset juttuun tästä.

Lue myös: Maija Vilkkumaa ajeli surutta ilman ajolupaa - autokoulua kestänyt lähes 30 vuotta

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat