Kuva: Youtube

Cats-elokuvan traileria pilkattiin armotta, nyt näyttelijä puolustautuu: "Se on uutta teknologiaa"

31.07.2019 20:45 - Iiro Myllymäki

Rebel Wilson uskoo, että trailerin herättämä voimakas reaktio nostattaa uteliaisuutta tulevaa elokuvaa kohtaan.

Pari viikkoa sitten maailmalle jaettiin ensimaistiainen tulevasta Cats-musikaalielokuvasta trailerin muodossa. Odotetun elokuvan traileri joutui saman tien armottoman pilkan kohteeksi, sillä ihmiset yllättyivät elokuvan kissojen ulkomuodosta. Sosiaalisen median foorumit täyttyivät meemeistä ja kommenteista, joiden viesti oli sama: kissaihmiset näyttävät yksinkertaisesti karmivilta. YouTubessa jaetulla trailerilla on huomattavasti enemmän alapeukutuksia kuin tykkäyksiä, ja parjaavia kommentteja tulee koko ajan lisää.

Cats-elokuva on suuri tuotanto, jossa nähdään musiikki- ja elokuvamaailman suuria tähtiä, kuten Taylor Swift, Judi Dench, Ian McKellen ja Jason Derulo. Elokuvan on ohjannut Tom Hooper, joka on voittanut Kuninkaan puhe -elokuvastaan parhaan ohjauksen Oscar-palkinnon. Elokuva perustuu Andrew Lloyd Webberin säveltämään supersuosittuun Cats-musikaaliin, joka on vuoden 1981 ensiesityksensä jälkeen kohonnut yhdeksi maailman menestyneimmistä musikaaleista. Se on yksi pisimpään ohjelmistossa pysyneistä musikaaleista sekä West Endillä että Broadwaylla.

Cosmopolitan-lehti on kysynyt yhdeltä tulevassa elokuvassa esiintyvältä näyttelijältä, Rebel Wilsonilta, onko tämä tietoinen trailerin saamasta murskavastaanotosta. Nainen oli vastaanotosta hyvin tietoinen.

- Kun traileri tuli julki, se sai valtavasti huomiota. Jotkut hämmentyivät, koska elokuvassa on uutta CGI-teknologiaa, Wilson sanoo.

Rebel Wilson (kuva: AOP)

Rebel Wilson elokuvassa (kuva: Youtube)

CGI:llä (computer-generated imagery) viitataan tietokoneella luotuun grafiikkaan. Cats-elokuvan kulissien takaisella videolla kerrotaan, että elokuvassa käytettiin ”digitaalista karvateknologiaa”, jotta ihmisnäyttelijöille saatiin mahdollisimman realistisen näköinen kissankarvoitus. Insider-sivusto kirjoittaa, että elokuvassa on yhdistetty CGI-teknologiaa ja liikkeenkaappausta. Liikkeenkaappauksella tarkoitetaan toimintoa, jossa ihmisen liike taltioidaan digitaaliseen muotoon ja näin saatua dataa käytetään animoinnin apuna.

Rebel Wilson uskoo, että ihmiset hämmentyivät myös siitä, että elokuva on niin tanssipainotteinen.

- Siitä syystä elokuvassa on pitkälti kyse meidän kehoistamme. Ja kyllä, ne on peitetty karvalla. Jotkut pitivät sitä vähän karmivana, koska olemme ihmisiä, mutta näytämme kissoilta jotka tanssahtelevat.

Nainen ei kuitenkaan ole pahoillaan trailerin herättämästä voimakkaasta tunnereaktiosta, päinvastoin. Hän uskoo, että ihmiset ovat nyt uteliaita näkemään valmiin lopputuotoksen.

Lue myös: Suositun pelihahmon ulkonäkö tulevassa leffassa tyrmistytti fanit - palautteesta yllättävä seuraus

Lähteet: Cosmopolitan, Insider

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat