Kuva: AOP

Simon Cowell liikuttui kyyneliin Talent-kuvauksissa - koskettava jälleennäkeminen tanssijan kanssa

29.07.2019 22:45 - Iiro Myllymäki

Simon Cowell oli maksanut jo aiemmin kilpailussa esiintyneen teinitytön skolioosileikkauksen.

Ankarana kykykilpailutuomarina mainetta niittänyt Simon Cowell, 59, antoi tunteidensa näkyä Britain’s Got Talent -tv-sarjan kuvauksissa. Ohjelmasta nähdään parhaillaan erityinen The Champions -kausi, jossa aiemmin kilpailussa nähtyjä esiintyjiä palaa kilpailemaan. Yksi paluun tehneen tanssiryhmän jäsen sai Simon Cowellin liikuttumaan kyyneliin, ja taustalla on koskettava tarina.

Kaksi vuotta sitten MerseyGirls-tanssiryhmän jäsen Julia Carlile kertoi ohjelmassa, että hän haluaisi ohjelman voittopotin, jotta hän voisi mennä tanssimisen kannalta tärkeään leikkaukseen. Tuolloin tyttö oli 15-vuotias ja hän kertoi kärsivänsä vakavasta skolioosista. Skolioosissa selkäranka on vinoutunut, ja Julia Carlile halusi rahaa skolioosileikkaukseen kyetäkseen jatkamaan tanssiharrastustaan. Tanssiryhmä ei voittanut kilpailua, mutta tyttö sai silti leikkaukseen tarvittavat rahat – Simon Cowellilta. Lehdet kirjoittivat, että Cowell lennätti Carlilen Yhdysvaltoihin ja maksoi noin 157 000 euron leikkauksen. Vastaavanlaista operaatiota ei olisi pystynyt tekemään Britanniassa. Daily Mail kirjoittaa, että Britanniassa suoritettava leikkaus olisi jättänyt selkärangan niin jäykäksi, että se olisi estänyt tanssimisen.

Nyt Britain’s Got Talent -ohjelmassa nähtiin Cowellin ja Carlilen tunteikas jälleennäkeminen. Asiasta kirjoittaa muun muassa brittiläinen Metro-lehti. Tanssiryhmän esityksen jälkeen Simon Cowell antoi esitykselle vuolaat kehut, ja lopulta miehen ääni särkyi liikutuksesta.

- Haluan nostaa esiin teistä yhden vahvuuden ja myös teidän ystävyytenne ja toistenne tukemisen, minkä näimme jo viime kerralla. Se, että pystyit tulemaan tänne takaisin tänään merkitsee minulle todella paljon, Cowell sai sanottua.

Julia Carlile (kuva: AOP)

Nyt 17-vuotias Julia Carlile antoi lähetyksessä kiitoksensa Simon Cowellille.

- Luulin, että en pystyisi tanssimaan lainkaan loppuelämäni aikana, mutta saankin olla täällä tekemässä takaperinvoltteja parhaiden ystävieni kanssa. Kaksi vuotta sitten en pystynyt kävelemään, ja nyt olen täällä. Simon, kiitos niin paljon. En ole koskaan ollut niin onnellinen kuin olen nyt, Carlile sanoi.

Alta voit vielä katsoa, millaisella esityksellä MerseyGirls-ryhmä hurmasi Talent-tuomariston alun perin vuonna 2017. Jos video ei näy alla, klikkaa tästä.

Lue myös: Simon Cowell pudotti painoaan huomattavasti vegaanisella ruokavaliolla - katso ja vertaa kuvia

Lue myös: Saara Aallon serkku Sari Aalto osallistui Amerikan Talent-kisaan - Simon Cowellilta jäätävä reaktio

Lähteet: Metro, Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat