Kuva: AOP

Krista Kososen tähdittämässä HBO-sarjassa viikinki päätyy nykyaikaan - katso uunituore traileri

25.07.2019 19:15 - Lauri Kujanpää

Beforeigners julkaistaan 21. elokuuta

Näyttelijäkaunotar Krista Kososen tähdittämä HBO-sarja Beforeigners julkaistaan 21. elokuuta HBO-palvelussa ja nyt sarjasta on saatavilla uunituore traileri.

Palvelun mukaan juoni etenee seuraavasti:

"Ympäri maailmaa alkaa tapahtua ennennäkemättömiä ilmiöitä, joista voimakkaiden, merellä tapahtuvien valonvälähdysten myötä ilmestyy ihmisiä menneisyydestä: kivikaudelta, viikinkiaikakaudelta ja 1800-luvun lopulta. Kukaan ei ymmärrä miten tämä voi olla mahdollista, eikä menneestä tulleilla ”beforeignereiksi” kutsutuilla ihmisillä itsellään ole tapahtuneesta muistikuvaa.

Muutamaa vuotta myöhemmin loppuun palanut poliisi Lars Haaland (Nicolai Cleve Broch) saa osana poliisilaitoksen sopeuttamisohjelmaa parikseen viikinkiajalta ilmestyneen Alfhildr Enginnsdottirin (Krista Kosonen). Tutkiessaan kivikautisaikaisesti tatuoidun naisen murhaa he tekevät yllättäviä löytöjä"

Kuusiosaisen sarjan ohjauksesta vastaa Jens Lien, ja sen ovat luoneet Anne Bjørnstad sekä Eilif Skodvin (Lilyhammer). Kososen lisäksi pääosaa draamasarjassa näyttelee Nicolai Cleve Broch.

Trailerin voit katsoa alta.

Jos traileri ei näy, katso se tästä.

Lue myös: Näyttelijä Krista Kosonen ja Antti J. Jokinen avioituivat – katso romanttinen hääkuva

Lue myös: Krista Kosonen sädehti Cannesissa, somessa hehkutetaan: "Tyrmäävän upea"

Kilpailut

Uusimmat