Kuva: AOP

Britney Spears itki lohduttomasti hääyönään - poppariystävä sai itkun loppumaan erikoisella tavalla

24.07.2019 16:45 - Iiro Myllymäki

NSYNC-yhtyeen Lance Bass onnistui saamaan Spearsin paremmalle tuulelle kohuhäiden jälkeen.

Laulajatähti Britney Spears, 37, nousi kohuotsikoihin vuonna 2004 muun muassa sen myötä, kun hän meni naimisiin lapsuudenystävänsä Jason Alexanderin kanssa. Kaksikon avioliitto kesti lopulta vain 55 tuntia.

Nyt naisen ystävä ja NSYNC-bändin laulaja Lance Bass, 40, on kertonut olleensa Spearsin seurassa tämän hääiltana. Mies on puhunut aiheesta Watch What Happens Live With Andy Cohen -ohjelmassa.

- Lähdin Vegasiin katsomaan sitä hulluutta, mitä siellä tapahtui. Hän oli hieman järkyttynyt, kun tajusi, mitä oli tullut tehneeksi. Ensin se oli hauskaa, mutta sitten hän alkoi itkeä toden teolla, Bass muistelee.

Lance Bass (kuva: AOP)

Lance Bass kertoo haastattelussa, miten hän sai lopulta Spearsin itkun lakkaamaan.

- Vein hänet hänen huoneeseensa, ja istuimme alas hänen sängylleen eikä hän lakannut itkemästä. Kerroin hänelle silloin, että olen homo. Se sai hänet lopettamaan itkemisen. Hän alkoi hykertelemään, Bass sanoo.

Lance Bass tuli julkisesti ulos kaapista vasta pari vuotta myöhemmin.

Britney Spears meni vielä samana vuonna 2004 toisen kerran naimisiin. Spears meni naimisiin tanssija Kevin Federlinen kanssa, ja pari erosi vuonna 2007. Ex-parilla on kaksi yhteistä lasta. Tällä hetkellä Spears tapailee kuntovalmentaja Sam Asgharia, 25. Pari teki ensimmäisen yhteisen punaisen maton esiintymisensä Once Upon a Time in Hollywood -elokuvan ensi-illassa maanantaina. Parista otetut kuvat saivat ihmiset pohtimaan, onko pari mennyt kihloihin. Voit lukea aiheesta lisää tästä jutusta.

(kuva: AOP)

Lue myös: Britney Spears jakoi mystisen viestin, fanit hämmentyivät: "Janottaako vanha suola?"

Lue myös: Britney Spearsin Instagram-videolla asut vaihtuvat tiuhaan tahtiin, fanit: 'Rakastan sinua niin, että sattuu'

Lähteet: Metro.co.uk, ET Online

Kilpailut

Uusimmat