Kuva: AOP

Nicole Kidman, 52, on tulossa jälleen äidiksi? Pari on haaveillut perheenlisäyksestä pitkään

08.07.2019 12:45 - Katariina Auvinen

Kidman on kertonut, että toivoisi vielä saavansa perheeseen lisää lapsia.

Hollywood-näyttelijä Nicole Kidman, 52, suunnittelee tietojen mukaan adoptoivansa lapsen pitkäaikaisen miehensä Keith Urbanin kanssa. Kidmanilla ja tämän miehellä on kaksi tytärtä, jotka ovat syntyneet 2008 sekä 2010. Parin toisen tyttären synnytti sijaissynnyttäjä. 

Nainen on aina halunnut itselleen ison perheen, mutta hänellä on ollut hankaluuksia tulla raskaaksi. Kidmanilla on kaksi adoptoitua lasta entisen miehensä Tom Cruisen kanssa. Daily Mail -julkaisun haastatteleman lähteen mukaan Urbanin ja Kidmanin adoptioprosessi on jo loppusuoralla ja pari on todella onnellinen. 

- Kumpikin heistä on halunnut tulla vanhemmaksi jälleen ja nyt se unelma on toteutumassa. He ovat mieltäneet sen tosi asian, että Nicole ei tule saamaan lapsia, joten adoptio tuntui molemmista oikealta asialta, lähde kertoo julkaisulle. 

Lähde ei kertonut, kumpaa sukupuolta tulokas tulisi mahdollisesti olemaan. Kidman on itse avautunut siitä, ettei näe ikänsä olevan ongelma vanhemmuudelle. 

- Minun isoäitini synnytti äitini, kun hän oli 49-vuotias, joten en näe siinä mitään ongelmaa, Kidman on kertonut aiemmissa haastatteluissaan. 

Lue myös: Nicole Kidman ja Keith Urban juhlivat 13. hääpäiväänsä - "Taikaa, romantiikkaa ja villejä seikkailuja"

Lähde: Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat