Kuva: AOP

Prinssi Harry ja Meghan salaavat visusti myös Archien kummit - villit arvailut leviävät

04.07.2019 14:15 - Senni Loikala

Onko joku heistä valikoitunut Sussexin herttuaparin Archie-pojan kummiksi?

Prinssi Harryn ja herttuar Meghanin toukokuussa syntynyt Archie-poika kastetaan tulevana lauantaina 6. heinäkuuta. Sussexin herttuapari pitää kastetilaisuuden Windsorin linnan yksityisen kappelin suljettujen ovien takana, mikä on harmittanut monia kuninkaallisfaneja.

Nyt herttuapari on jälleen kohdannut kritiikkiä, sillä Mirror-lehden mukaan he eivät paljasta julkisuuteen myöskään Archien kummeja. 

Monet ovat kuitenkin alkaneet spekuloida, ketkä voisivat olla kuninkaallisen pienokaisen kummeja. Esimerkiksi näyttelijä George Clooney, 58, ja hänen asianajajavaimonsa Amal Clooney, 41, olivat vieraina Harryn ja Meghanin häissä. He ovat parin läheisiä ystäviä ja saattaisivat valikoitua kummin tehtävään.

(kuva: AOP)

Puolestaan yhdysvaltalaisen tv-tähden Oprah Winfreyn, 65, tiedetään olleen Meghan Marklen suuri kannattaja. Spekulaatioiden mukaan hän olisi erittäin halukas ryhtymään Archien kummitädiksi.

(kuva: AOP)

Muita ehdokkaita

Kanadalainen muotiguru Jessica Mulroney on yksi Meghanin läheisimmistä ystävistä, joten hän saattaisi olla potentiaalinen kummi prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin pojalle.

Kummin tehtävään saattaisi valikoitua myös Charlie van Straubenzee, johon Harry tutustui koulussa varhaisnuoruudessaan. Toisaalta Harryn mentori ja luottoystävä Mark Dyer saattaisi myös olla vahvoilla kummisedäksi.

Toisaalta kummiksi voisi valikoitua myös New Yorkissa asuva muotisuunnittelija Misha Nonoo, joka järjesti Meghan Marklen ja prinssi Harryn sokkotreffit vuonna 2016.

Lue myös: Meghan Marklea syytetään Kylie Jennerin kuvan matkimisesta - katso ja vertaa

Lähde: Mirror

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat