Kuva: AOP

Syöpäleikkauksesta toipuva Janni Hussi blogissaan: "Jos itku tulee, sitten tulee"

10.06.2019 08:15 - Reija Saarinen

Hussi leikattiin perjantaina.

Janni Hussi, 27, kertoi viime viikolla saaneensa maaliskuussa hyvin ikäviä uutisia lääkäreiltään. Hussin mukaan ihomuutos, jota hän luuli finniksi paljastuikin lääkärikäynnin yhteydessä tukikudossyöväksi.

Hussin kädestä poistettiin leikkauksessa iso pala ihoa. Hussin mukaan leikkaus meni hyvin ja hän itse voi olosuhteisiin nähden hyvin.

"Ajattelin laittaa nyt pienen tilannepäivityksen, koska moni on kysellyt vointia. Mä voin siis olosuhteisiin nähden oikein hyvin. Leikkaus saatiin tehtyä ilman ihonsiirrettä, kun kainalosta avattiin kielekkeellä lisää ihoa käyttöön olkapäälle," Hussi muun muassa kertoo blogissaan.

Kirjoituksessa Hussi kiittelee myös suuresti sairaalan henkilökuntaa sekä kaikkia muita, jotka ovat lähettäneet hänelle tsemppiviestejä.

"Mä haluan isosti kiittää kaikkia mun läheisiä, ystäviä, perhettä ja erityisesti Jollea, joka on saanut kyllä kestää aikamoisen tunnemyrskyn. Mä olin jossain vaiheessa niin stressissä ja kireänä, että olin oikeasti kävelevä ihmismonsteri. Kaikki oli paskaa ja vitutti jos kynä tippui lattialle. Kaikissa hetkissä hän oli paikalla ja aina valmiina tukemaan.

Nyt kuitenkin ainut asia, mihin tässä kohtaa voin vaikuttaa, on oma asenne. Ja mä aion pitää sen positiivisena. En yltiöpositiivisena, mutta kuitenkin mielen kirkkaana. Ja jos tulee itku, niin sitten tulee," Hussi toteaa.

Koko kirjoituksen pääset lukemaan täältä. Kuvapäivityksen aiheesta näet sen sijaan alta. Jos se ei jostain syystä näy, löydät sen myös täältä.

Lue myös: Janni Hussi julkaisi söpön yhteiskuvan Joel Harkimon kanssa: mukana myös synttärionnittelu rakkaalle

Lue myös: Fitnesskaunotar Janni Hussi ja Joel-rakas hauskassa yhteiskuvassa - "Olen onnentyttö!"

Kilpailut

Uusimmat