Kuva: AOP

Mariah Carey suurennutti peppuaan - tähden massiiviset kauneusoperaatiot paljastuivat

05.06.2019 13:15 - Katariina Auvinen

Nainen käytti assistenttiensa luottokortteja piilottaakseen kauneusoperaatiot.

Poppari Mariah Carey, 49, on jojoillut painonsa kanssa pitkään. Hän kävi noin 1,5 vuotta sitten pienennyttämässä vatsalaukkuaan, jotta hän saisi painonsa kuriin. Nainen onnistuikin karistamaan itseltään useita kymmeniä kiloja.

Nyt Daily Mail -julkaisu on saanut tietoonsa, että nainen on teettänyt itselleen useita eri kauneusleikkauksia massiivisesta pepun suurennuksesta rintojen kiinteytyshoitoon. Sen sijaan, että Carey olisi maksanut operaatiot itse, hän käytti assistenttiensa maksukortteja, jottei itse jäisi kiinni operaatioista. 

- Mariah ei halua, että kukaan tietää hänen muokanneen itseään kauneusleikkausten avulla, perheystävä kertoo julkaisulle. 

Julkaisu sai käsiinsä todisteet, joiden mukaan assistenttien korteilta oli veloitettu isoja summia kauneusleikkauksista. Ruksi oli myös siinä kohtaa, missä myönnettiin ettei kortin omistaja ole itse potilas. 

Mariah Carey on maksanut kauneusoperaatioitaan myös salanimellä, joka on Margot Channing. 

- Mariahilla on oma luottokorttinsa, mutta hän ei halua käyttää sitä, koska hän ei halua kenenkään saavan tietää ostoksistaan, lähde kertoo. 

Nainen on nykyisin riidoissa entisen assistenttinsa Lianna Shakhnazaryan kanssa, joka on väittänyt Careyn käyttäneen rahaa holtittomasti hänen luottokortiltaan. Pelkästään pepun suurennusinjektiot maksoivat lähes 30 000 euroa. Carey käy oikeustaistelua assistenttinsa kanssa asiasta. 

Mariah Carey kuvattuna vuonna 2019. (kuva: AOP)

Carey käy oikeustaistelua entistä assistenttiaan Lianna Shakhnazaryania (vasemmalla) vastaan. (kuva: AOP)

Carey kävi otattamssa pepun suurennuspistoksia takapuoleensa. (kuva: AOP)

Lue myös: Mariah Carey, 48, julkaisi kuvan vuosien takaa - fanit ihastelevat tähden punk-tyyliä

Lähde: Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat