Kuva: AOP

IS: Salatut Elämät -tähti uupui täysin, muttei uskaltanut hakea apua: "En voinut elää normaalisti"

05.06.2019 07:45 - Katariina Auvinen

Paula Sievistä näyttelevä Johanna Nurmimaa kertoi, että hän ymmärsi syöneensä enemmän aamiaisia vastanäyttelijänsä kanssa kuin oman miehensä.

Salatut Elämät -sarjassa Paula Sievistä näyttelevä Johanna Nurmimaa tuli ensimmäisen kerran tutuksi sarjan katsojille vuonna 2004. Hän näytteli sarjassa yhtäjaksoisesti kymmenen vuotta ja tuona aikana Nurmimaa kertoi uupuneensa täysi. Asiasta uutisoi Ilta-Sanomat

- Tajusin yksi päivä, että sen kymmenen vuoden aikana söin enemmän aamiaisia vastanäyttelijä Timo Jurkan kanssa kuin oman aviomieheni, Nurmimaa kertoi. 

Jurkka näytteli Paula Sievisen aviomiestä Lassea. Oman lisänsä kiperään ja kiireiseen tilanteeseen loi se, että Nurmimaan tytär oli alle vuoden vanha ja hänen aviomiehensä teki reissutöitä. 

- Kyllä sitä meni itsekin välillä sekaisin, että hetkinen kenen kanssa mä jaan sen arjen, onko se Lasse Sievisen perhe vai minun oikeani, hän miettii. 

Nainen kärsi unettomuudesta ja ymmärsi, että hänen pitäisi hakea apua uupumukseen, muttei uskaltanut julkisuuden takia. 

- Näin jo etukäteen lehdissä sen kissankokoisin kirjaimin. Mulle tuli sellainen kummallinen harha, etten voi elää ihan normaalisti, hän kertoo. 

JOhanna Nurmimaa näytteli Paula Sievistä (oikealla) hänen vastanäyttelijänsä Timo Jurkka näytteli Lasse Sievistä. (kuva: AOP)

Lue myös: Salkkarit-tähden tytär voitti Suomen mestaruuden: 'Kuinka ylpeä voikaan olla'

Lähde: Ilta-Sanomat 

Kilpailut

Uusimmat