Kuva: All over Press

Suosikkijuontajalta järkyttävä paljastus - isäpuoli kouri rintoja, joutui pakenemaan ikkunasta

29.05.2019 11:15 - Iiro Myllymäki

Ellen DeGeneres on avautunut teini-ikäisenä kokemastaan ahdistelusta.

Suosittu talk show -juontaja Ellen DeGeneres, 61, on kertonut kokemuksestaan seksuaalisen ahdistelun uhrina. Moni uutismedia kirjoittaa, että tulevassa David Lettermanin haastatteluohjelmassa Ellen DeGeneres kertoo tulleensa isäpuolensa ahdistelemaksi teininä.

DeGeneres muistelee ohjelmassa, miten hänen äitinsä meni naimisiin ”pahan miehen” kanssa. Pian tämän jälkeen äidillä diagnosoitiin rintasyöpä. Kun äiti oli poissa kaupungista, isäpuoli käytti tilaisuutta hyväkseen. Hän kertoi Ellenille tunteneensa Ellenin äidin rinnassa kyhmyn ja että hänen olisi tarkastettava tämän takia myös Ellenin rinnat. Ellen oli tuolloin 15- tai 16-vuotias.

- Hän sanoi, että hänen tarvitsee tunnustella rintojani. Hän vakuutteli minulle, että hänen täytyy tehdä näin ja sitten hän yritti tehdä sen uudelleen ja uudelleen, DeGeneres muistelee.

Myöhemmin tilanne meni niin vakavaksi, että DeGeneres pakeni ahdistelevaa isäpuoltaan ikkunasta.

- Hän yritti rikkoa oveni murtautuakseen huoneeseeni. Potkaisin ikkunan auki ja pakenin, koska tiesin, että hän yrittäisi jotain enemmän. En halunnut kertoa äidilleni, koska suojelin häntä enkä halunnut pilata hänen onneaan, DeGeneres kertoo.

Äiti on pahoitellut

Ellen DeGeneres sanoo olevansa itselleen vihainen siitä, ettei kyennyt puolustautumaan isäpuoltaan vastaan. Hän haluaa nyt kertoa avoimesti tapahtuneesta, jotta nuoret tytöt eivät antaisi vastaavan tapahtua heille.

Ellen DeGeneresin äiti päätyi lopulta jättämään kyseisen miehen, joka on nyt jo kuollut. DeGeneres kertoo nyt, että hänen äitinsä on pahoitellut sitä, mitä hän on joutunut kokemaan hänen entisen miehensä käsissä.

- Toivon, että minusta olisi pidetty parempaa huolta, DeGeneres sanoo nyt.

Nainen on aiemminkin puhunut tulleensa hyväksikäytetyksi. Hän on myös kertonut reaktioista, joita hänen kertomuksensa on saanut aikaan. Hänen mukaansa monet ovat arvelleet, että naisen lesbous johtuu tästä traumaattisesta kokemuksesta.

- Olin lesbo jo kauan ennen sitä. Varhaisimmat muistoni ovat siitä, että olen tuntenut olevani lesbo, DeGeneres on tähdentänyt.

Lue myös: Talkshowssa annettiin kaikkien aikojen suurin lahjoitus - palkinnon saaneet herkistyivät kyyneliin

Lue myös: Elton Johnin sanat satuttivat kaapista tullutta Ellen DeGeneresiä - "Millaista tukea tuo on?"

Lähteet: USA Today, CBS News

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat