Kuva: Getty

Esiintyykö Britney Spears enää koskaan? Managerilla ja laulajalla eriävät mielipiteet

18.05.2019 11:15 - Lauri Kujanpää

Spears joutui sairaalahoitoon mielenterveysongelmiensa takia.

Laulaja Britney Spears, 37, sai vuonna 2008 niin pahan hermoromahduksen, että hän joutui sairaalahoitoon mielenterveysongelmiensa takia ja hänelle nimettiin virallinen holhoaja. Hän sai luopua holhoajastaan viime vuonna, mutta nyt naisen mielenterveysongelmat ovat nostaneet taas päätään. 

Hän oli Daily Mail -julkaisun mukaan kirjautunut psykiatriseen sairaalaan vapaaehtoisesti. Hänen mielenterveytensä on järkkynyt sen jälkeen, kun nainen sai tietää isänsä suolistosairauden edenneen huonompaan suuntaan.

Spearsin manageri Larry Rudolph kertoi 15. toukokuuta, että ei ole varma, esiintyykö Spears enää koskaan yleisölle, kun artisti oli perunut Las Vegasin keikkansa. Nimetön lähde on kuitenkin sanonut Hollywood Life -julkaisulle. että Spears tulee kyllä esiintymään.

- Britney esiintyy kyllä, kunhan hän on valmis. Tällä hetkellä hän yrittää hoitaa mielenterveyttään, joka vie aikaa. Hänellä huonoja päiviä sekä hyviä päiviä, mutta hän haluaa tasaisen elämän, lähde kertoo ja jatkaa.

- Hän ei halua paineita eikä pysty nyt ajattelemaan esiintymistä, ja hänen tiiminsä kyllä tietää sen. Esiintyminen on kuitenkin aina ollut hänen ensimmäinen rakkautensa, mutta naurettavat aikataulut ovat olleet raskaita.

Lue myös: Britney Spears on kirjautunut psykiatriseen sairaalaan - huoli isästä ajoi mielenterveysongelmiin

Lue myös: Onko Britney Spears vanhentunut päivääkään? Fanit vertaavat tuoretta kuvaa 15 vuoden takaiseen

Lue myös: Britney Spearsin poikaystävä ylistää kumppaniaan: "Ihmisten täytyisi ottaa mallia sinusta"

Lähde: Hollywood Life

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat