Kuva: Getty

Laulajakaunotar kertoo kodittomuudestaan - 'Melkein myin itseäni'

08.04.2019 12:45 - Lauri Kujanpää

Halsey kärsi teini-iässä kodittomuudesta.

Laulajakaunotar Halsey, 24, piti koskettavan puheen Ending Youth Homelessness -gaalassa Los Angelesissa, missä kerättiin varoja kodittomille. Halsey kertoi, että kärsi itse teini-iässä kodittomuudesta ja jopa melkein myi itseään tuntemattomille.

- Kun asuin New Yorkissa, olin vielä teini ja mietin, että pitäisikö minun myydä itseäni, että voisin maksaa seuraavan aterian.

Halsey sanoi, että kodittomuus voi tapahtua kaikille.

- Ikävät tilanteet, joita voi tapahtua kaikille, johtivat kodittomuuteni. Se ei johtunut siitä, että tein jotain pahaa tai siitä, että minussa oli jotain vialla. Vanhempanikin rakastivat minua, joten syy ei ollut siinäkään.

Kaunotar on jakanut tarinaansa usein ja monet ovat ajatelleet, että kyseessä on varsinainen Tuhkimo-tarina.

- Kaikkien täytyisi tajuta se, että kuka vain voi olla koditon. Vaikka olenkin tällä hetkellä levyjä myyvä artisti, niin kun kerron tarinastani ihmisille, he näkevät sen Tuhkimo-tarinana - kodittomasta tähdeksi ja miettivät, että "Meidän pitää auttaa kodittomia, koska kukaan ei tiedä, mitä heistä voi tolla."

- Sen ei kuulu mennä niin, että voimme tehdä kodittomista vain tähtiä. He ovat jo uskomattomia ihmisiä ja meidän pitää siksi auttaa kaikkia. Apua tarvitsevia täytyy aina auttaa, Halsey päättää.

Lue myös: Laulajakaunotar Halseyta kritisoitiin Playboyssa poseeraamisesta - vastasi tiukasti takaisin

Lue myös: Räppäritähti suunnitteli Halseyn uuden tatuoinnin - katso

Lue myös: Suosikkiräppäri G-Eazy ja laulajarakas Halsey eroavat - katso koskettava päivitys

Lähde: Hollywood Life

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat