Kuva: Emmi Moilanen

Danny ja Erika Vikman, mitä teette yhdessä kotona?

05.04.2019 10:15 - Henna Koste

Pariskunta kertoi arjestaan Radio Novan haastattelussa.

Laulajapariskunta Erika Vikman, 26, ja Danny, 76, saapuivat kertomaan kuulumisiaan Radio Novan Sunnuntaibrunssi-ohjelmassa Esko Eerikäisen haastatteluun. Pariskunnan ensimmäinen yhteinen biisiprojekti 7300 päivää näki juuri päivänvalon. Räjähtävän lähdön saanut kappale on tehty yhdessä Oku Luukkaisen ja HesaÄijän kanssa.

Eerikäinen kysyi, mitä Danny ja Erika tekevät kaksin kotona.

- Meillä on molemmilla koko ajan sellainen matkalaukku- ja vaatekaaos. Yritämme vain selviytyä, että nyt ollaan taas kotona, matkalaukkujen purku ja seuraavien pakkaus, ja sata koneellista pyykkiä. Se on sellaista ihan perus talouden pyörittämistä.

- Minulla lukee seinällä taulu, jossa lukee "Vaadi itseltäsi enemmän kuin muilta". Se sopii hyvin meidän talouteen, Danny lohkaisee.

Pariskunta on löytänyt kuitenkin yhteisen lempipuuhansa silloin, kun työt eivät kutsu.

- Netflix-sarjoja!, Erika sanoo heti. 

- Esimerkiksi ja joudun kuuntelemaan vihreän ravinnon puolesta puhuvaa pulputtajaa, joka sanoo, että ainoa oikea ravinto on vihreä ravinto. Sanon joo, joo ja jatkan pihvin syömistä. Erika edustaa kaikella tavalla modernia naista. Hänellä on myös huikea taito somejuttuihin, Danny kuvailee kumppaniaan.

Kuuntele koko Sunnuntaibrunssi-jakso täältä.

Pariskunta elää kiireistä elämää. (kuva: Emmi Moilanen)

Voice.fi ja Radio Nova ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Danny, 76, ei halua Erika Vikmanin, 26, kanssa kihloihin ikänsä vuoksi - "Elämäni loppuu ehkä kohta"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat