Kuva: Sun Squarer Media / YouTube

Bel-Airin prinssistä tehtiin uudistettu versio - katso viraaliksi levinnyt leffatraileri

18.03.2019 13:45 - Milena Raappana

Elokuva ei kuitenkaan ole vielä tekeillä, sillä traileri on tehty puhtaasti huvin vuoksi.

Bel-Airin prinssi oli 90-luvun hittisarja. Palkintoja pokanneessa tv-sarjassa Länsi-Philadelphian köyhistä oloissa elävä Will Smith muuttaa setänsä ja tätinsä luokse rikkaalle Bel-Airin alueelle sen jälkeen, kun on joutunut tappeluun kotikaupungissaan.

Popsugar-sivusto uutisoi elokuvien tekijän Morgan Cooperin tehneen sarjan pohjalta trailerin nykypäivään tuodusta Bel-Airin prinssistä, jota lyhyessä videopätkässä näyttelee Jerry Madison. Cooperin versiossa Will joutuu tappeluun koripallokentällä ja hänet pidätetään aseen hallussapidosta. Hänet lähetetään Bel-Airiin laittamaan elämänsä raiteilleen.

Cooper twiittasi videon tekstillä:

”Kuten monet 90-luvun lapset, kasvoin katsoen Bel-Airin prinssiä. Jopa lapsena ajattelin, että tarinassa oli enemmän kerrottavaa… joten päätin tehdä tämän.”

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Twiitti on kerännyt lähes 13 000 tykkäystä ja melkein 7000 uudelleenjakoa. Myös YouTubessa videota on katsottu 2,8 miljoonaa kertaa sen jälkeen, kun se postattiin 10. marraskuuta.

Taidokkaasti tehty traileri ei kuitenkaan vielä kieli tekeillä olevasta elokuvasta. Mitä mieltä olet, pitäisikö Bel-Airin prinssin päästä valkokankaille?

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Leijonakuningas-traileri on saanut ihmiset sekaisin - järjetön määrä katselukertoja

Lue myös: Pelottavin tapa katsoa legendaarista kauhuelokuvaa? Hurja kuva leviää somessa

Lähde: Popsugar

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat