Kuva: MTV3

Jussi Rainio kertoo lapsuudestaan tv:ssä - vietti kaksi viikkoa nuorisopsykiatrisella osastolla

17.03.2019 11:15 - Emmi Moilanen

Illan Tähdet, tähdet -jaksossa vierailee myös Haloo Helsinki -yhtyeestä tuttu Elli.

Tämän illan Tähdet, tähdet -jaksossa kuullaan, minkä kappaleen avulla tähtiartistit ovat voittaneet vastoinkäymiset ja kurjimmatkin tielleen sattuneet vastukset. Seitsemännessä suorassa lähetyksessä esitetään siis kattaus voimabiisejä – ja myös koskettavia tarinoita niiden takaa.

Neon 2 -yhtyeestä tuttu Jussi Rainio on valinnut Survivorin Eye of the Tiger -kappaleen. Rainio yhdistää biisin lapsuuteensa, jolloin oli kymmenen vuotiaana kaksi viikkoa nuorisopsykiatrisella osastolla tarkkailussa – eikä omasta tahdostaan.

- Siellä osastolla oli eräs sangen isokokoinen ja häijy lapsi, joka kiusasi meitä muita hoidokkeja. Hän töni, muksi ja retuutti. Varsinkin minä olin hänen silmätikkunsa, koska en heti alistunut, mies kertoo MTV3:n tiedotteessa.

Rainio paljastaa, että tönimisen lisäksi hän sai kerran myös kasan maksamakkaraa päällensä. Ennen pitkää nuoren pojan mitta alkoi täyttyä.

- Minulle oli jo silloin aivan mahdoton ajatus lyödä toista ihmistä paljaalla nyrkillä – edes itsepuolustuksena. Löysin kuitenkin jumppasalin varastosta nyrkkeilyhanskat. Ongelma oli ratkaistu. Pehmennetyin nyrkein pystyin puolustautumaan. Kun olin kerran antanut nyrkkeilyhanskojen puhua, sain kulkea lopun ajan käytävillä kaikessa rauhassa.

- Se oli mun suuri Rocky-hetkeni, Rainio tiivistää.

Jaksossa kuultavat muut voimabiisit ovat:

Kyösti: Human - Rag’n’Bone Man

Heidi: Twist in my sobriety - Tanita Tikaram

Ilta: So What – Pink

Ressu: Call me – Blondie

Illan Tähdet, tähdet -jaksossa vierailee myös Haloo Helsinki -yhtyeestä tuttu Elli. Nainen esittää ensimmäistä kertaa livenä Ellips-sooloprojektinsa sinkkubiisin Maailma on rikki.

Lue myös: Ressu Redford Tähdet, tähdet -esityksestään: 'En ole aikoihin saanut näin paljon hyvää palautetta'

Lue myös: Tik Tak -Petra ei koe jääneensä teininä mistään paitsi - "Elämässä on muutakin kuin musiikki"

Kilpailut

Uusimmat