Kuva: All over press

Näyttelijäkomistus Chris Pratt yllättävän väkivaltaisessa roolissa: "En uskonut pystyväni tähän"

08.03.2019 10:15 - Niki Miettinen

Näyttelijä puhui haastatteluissa uudesta roolisuorituksestaan tulevassa elokuvassa, joka kertoo villin lännen legendaarisesta lainsuojattomasta Billy the Kidistä.

Näyttelijäkomistus Chris Pratt, 39, kertoi roolisuorituksestaan The Kid -elokuvan pahiksena. Leffan ensi-ilta on tänä viikonloppuna Yhdysvalloissa ja se kertoo villin lännen legendaarisesta lainsuojattomasta Billy the Kidistä, jota näyttelee elokuvassa Dane DeHaan, 33.

Pratt esittää elokuvassa Grant Cutler -nimistä väkivaltaista miestä, joka on trailerin perusteella piessyt vaimonsa kuoleman partaalle. ET Online -julkaisu haastatteli näyttelijää keskiviikkona elokuvan ennakkonäytöksessä Los Angelesissa, jossa Pratt paljasti, mitä hän ajatteli pahiksena näyttelemisestä.

- Se oli todellinen haaste, esittää törkeää, likaista ja ilkeää hahmoa. En ole aikaisemmin saanut mahdollista näytellä tämän kaltaisessa roolissa, joten se oli erittäin haastavaa, Pratt kertoi.

Näyttelijä oli puhunut roolista myös talkshow-juontaja Jimmy Kimmelin, 51, haastattelussa, jossa kertoi elokuvan ohjaajan Vincent D’Onofrion, 59, vakuuttaneen hänet ottamaan roolin vastaan.

- Taisin sanoa ohjaajalle, että en usko pystyväni tähän. En voi näytellä elokuvan pahista, koska kaikki aikaisemmin esittämäni hahmot, eivät ole koskaan olleet ilkeitä. Siihen D’Onofrio oli sanonut, että hän pystyy tekemään minusta ilkeän, joten otin tämän haasteen vastaan, Pratt paljasti.

Prattin mukaan ohjaaja oli halunnut hänet rooliin, koska he olivat näytelleet yhdessä aikaisemmin vuoden 2016 Magnificent seven -toimintaelokuvassa. Magnificen Seven oli villiin länteen sovitettu versio vuoden 1954 Seitsemän Samuraita -klassikkoleffasta, joka on vuonna 1998 edesmenneen japanilaisen ohjaaja Akira Kurosawan mestariteos.  

Näyttelijää on hankala tunnistaa elokuvan trailerista paksussa parrassa, koska hän yleisesti esittää siloposkisempia hahmoja.

Elokuvan trailerin voit katsoa alapuolelta tai YouTubesta.

Lue myös: Chris Pratt kihlasi toimintatähden tyttären - seurustelleet vasta puolisen vuotta

Lue myös: Chris Pratt esitteli pyöreämmän ulkomuotonsa ja ihmiset rakastuivat: "Hän näyttää todella hyvältä"

Lue myös: Chris Pratt ylistää nuorempaa tyttöystäväänsä: "Niin kiitollinen siitä, että sain sinut elämääni"

Lähde: ET Online

Kilpailut

Uusimmat