Kuva: Emmi Moilanen

Olli Hermanin somekäyttäytyminen ei ole kaikkien mieleen - kertoo nyt, miksi toimii kuten toimii

10.03.2019 18:15 - Lauri Kujanpää

Herman haluaisi julkaista kokonaisen sooloalbumin.

Olli Herman julkaisi juuri neljännen soolokappaleensa Mä haluut sut. Umpirakastunut Herman paljastaakin, että kappale kertoo hänen nykyisestä tyttöystävästään, ja sanoo Voice.Fi:n haastattelussa olevansa tällä hetkellä maailman onnekkain tyyppi.

- Koen olevan maailman onnekkain tyyppi. Kun rakastuu kovasti, niin sen kokee niin, että toinen on todella spesiaali juttu – kuin jokin aarre, Herman hehkuttaa.

Myös kokonainen sooloalbumi olisi tarkoitus julkaista tulevaisuudessa.

- Tämä kevät ja kesä menee siinä, että kirjoitetaan mahdollisimman paljon kappaleita. Haluan julkaista täyspitkän levyn, ja haluan tehdä sen niin, että pääsee keikoillekin soolona. Tästä on saanut niin paljon positiivista palautetta, että haluaisi nähdä livenä, kuinka tällainen projekti otettaisiin vastaan, ja miten se lava ja lavapersoona muuttuisivat. Kyllähän tässä soolobändiä kasaillaan, ja katsotaan, mitä tulevaisuudessa tapahtuu, Herman paljastaa.

Herman on kertonut rakkaudestaan varsin avoimesti sosiaalisessa mediassa, ja tästä jotkut ovat närkästyneet niin somessa kuin keskustelufoorumeillakin.

- Siinä on varmaankin itsellä huono olla omassa elämässä, jos tuollainen häiritsee niin paljon. Nykyään on sellaista, että jokaisesta asiasta pitää olla mielipide ja jokaisesta asiasta täytyy suivaantua. Jos asia häiritsee, että näytän rakkauttani julkisesti, niin ei minua ole pakko seurata! Olli kertoo ja jatkaa:

- En ainakaan itse kuvittelisi närkästyväni siitä, jos joku rakastuisi ja kertoisi siitä. Minusta olisi hirveää nähdä se, että joku seurustelee eikä hän näytä sitä. Miksi käyttäytyä kuin sinkku, jos ei sitä ole? Olla esimerkiksi tyrkyllä koko ajan? Mitä vi**a? Sehän olisi hirvein mahdollinen asia.

Herman tiivistääkin asian yhteen lauseeseen.

- Se jolla onni on, se onnen näyttäköön, Herman päättää.

Haastattelun ensimmäisen osion voit lukea tästä.

Voice.Fi, Radio Nova, Iskelmä ja KISS ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Olli Herman ei halua piilotella onneaan: "Rakastuneena olen täysin sietämätön"

Lue myös: Olli Herman: "Seurustelen, hän on kakkukaunottareni"

Lue myös: "Kertoo henkeä salpaavasta seksistä" - Olli Hermanin uutuusbiisissä intiimi tunnelma, kuuntele

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat