Kuva: AOP

Lady Gaga joutui yliopistossa pilkan kohteeksi - sai aikuisena parhaan mahdollisen "koston"

05.03.2019 20:45 - Reija Saarinen

Lady Gaga on saavuttanut elämässään paljon.

Kun superlahjakas Lady Gaga, 32, oli yliopistossa, Facebookista löytyi sivu, jonka nimi kuului seuraavasti: "Stefani Germanotta, sinusta ei koskaan tule kuuluisaa."

Arvatenkin kyseisellä sivulla kiusaajat jakoivat älyttömiä kommentteja naisesta ja tämän lahjakkuudesta. Nyt vuosia myöhemmin Gaga onnistui kuitenkin saamaan parhaan mahdollisen "koston".

Muun muassa Twitterissä keskustelu ryhmästä käy kiivaana. Monet ovat jakaneet ajatuksiaan sen perustajasta ja todenneet, että ikävä kyllä jokainen kyseisessä ryhmässä ollut, joutuu nyt perumaan sanansa.

"Lady Gaga on nyt ensimmäinen nainen, joka on voittanut Oscarin, Grammyn sekä Baftan ja Golden Globen saman vuoden aikana."

"Mietin vain sitä, miltä näistä ryhmän jäsenistä tällä hetkellä tuntuu? He olivat väärässä, mutta sen lisäksi he olivat todella ilkeitä."

"Olen varma siitä, että nykyään nämä tyypit hehkuttavat, kuinka he kävivät samaa yliopistoa Lady Gagan kanssa."

Omassa Oscar-puheessaan Gaga nostikin esille sen tosiasian, että hän on tehnyt vuosien ajan kovasti töitä päästäkseen siihen pisteeseen, jossa on nyt.

Se olkoon muistutus ihan jokaiselle siitä, että koskaan ei kannata antaa periksi ja muiden ikävät puheet kannattaa jättää omaan arvoonsa. Meistä jokainen pystyy mihin vain.

Mitä ajatuksia tarina sinussa herättää?

Lue myös: Lady Gaga voitti ensimmäisen Oscarinsa - näyttelijäkollegan koskettava reaktio tallentui videolle

Lähde: Indy100

Kilpailut

Uusimmat