Kuva: Emmi Moilanen

Pyhimys yllättyi kokaiinikohusta, kommentoi MTV:lle: "Sai varomaan sanoja"

28.02.2019 09:45 - Senni Loikala

Räppäri Pyhimys oli yksi Vappu ja Marja Live -talk show'n vieraista.

Pyhimys, oikealta nimeltään Mikko Kuoppala, 37, nousi viime viikolla otsikoihin, kun hän kertoi MTV:n Studio-ohjelmassa kokaiinin käytön yleistyneen suomalaisissa musiikkipiireissä.

- Saattaa olla gaalailloissakin vaikea päästä sinne koppiin, Pyhimys kuvaili ohjelmassa.

Keskiviikkoiltana Pyhimys oli yksi Vappu ja Marja Live -talk show’n vieraista. Pyhimys kommentoi hänen kommentistaan noussutta kohua.

- Kyllä tämä (kohu) taas sai varomaan sanoja. Yritin siinäkin puhua vaan, että päihdekulttuuri on laajentunut ja päihdevalinnat monimuotoisempia. Ja totta kai siitä tuli semmoinen, että ”eliitti tekee näin, Pyhimys paljastaa.”

- Minusta tuntuu, että nimenomaan ei ole enää vaan alkoholi, vaan saattaa olla muita valintoja.

Pyhimys vieraili aiemmin tällä viikolla Voice.fi:n haastattelussa. Räppäri kertoi yhteistyöstään Saimaa-yhtyeen kanssa. Heiltä ilmestyi yhteinen kappale ja toukokuussa julkaistaan yhteinen albumi.

- Ei vaikuta meidänkään tekemiseemme mahdollinen palaute, jos sieltä tulee joku niin sanottu paskamyrsky tai että ”hirveetä musaa.” Me emme ehdi panikoitua, vaan biisit ovat olemassa ja niitä ei enää muuteta sitten. Joka on hyvä asia, koska se ensireaktio ole koskaan koko totuus, Pyhimys totesi.

Pääset lukemaan koko haastattelun tästä.

Lue myös: Pyhimys kertoo päiväkodista saamastaan palautteesta - "Lapset voivat kuunnella musiikkiani"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat