Kuva: All over Press

Pink sai lapsiltaan hellyttävän lohdutuspalkinnon - Grammy-pysti jäi jälleen vain haaveeksi

12.02.2019 11:45 - Niki Miettinen

Laulaja jakoi sosiaalisessa mediassa ihanan kuvan, kun sai lapsiltaan palkinnon parhaasta pop-albumista.

Suosittu poplaulaja P!nk, 39, jäi vaille voittoja musiikkialan Grammy-palkintogaalassa, mutta hänen lapsensa Willow Sage, 7, ja Jameson, 2, tekivät artistille foliosta gramofonia muistuttavan pokaalin parhaasta albumista vuodelta 2019.

Pink on ollut Grammy-gaalassa ehdolla 20 kertaa, joista on voittanut kolme palkintoa vuosina 2002, 2004 ja 2011.

Artisti jakoi yhdessä Instagram-päivityksessä kaksi kuvaa, joissa hänen lapsensa ojentavat vuorotellen artistille heidän tekemänsä palkinnon. Kuvat voit katsoa alapuolelta tai täältä. Toisen kuvan näet klikkaamalla pientä nuolta kuvan oikeassa reunassa.

”Kiitos lapset, tämä on minun suosikkipalkintoni”, Pink kirjoitti Instagram-päivitykseen.

Artisti paljasti viime viikolla talkshow-ohjelmassa Ellen DeGeneresille, 61, että hänen miehensä Carey Hart, 43, antaa laulajalle yleensä foliosta tehdyn palkinnon, kun hän ei saa Grammy-pystiä.

Pink oli ehdolla tämän vuoden palkintogaalassa parhaasta albumista, mutta virallinen Grammy-pysti meni laulaja Ariana Grandelle, 25. Niin Grande kuin Pinkikään eivät kumpikaan osallistuneet Grammy-palkintogaalaan Los Angelesissa. Grande jäi pois gaalasta, koska loukkaantui gaalan tuottajille. Pink taas jäi gaalasta ilmeisesti sairastumisen takia, josta mainitsi Twitterissä lähettämässään onnitteluviestissä.

"Mielestäni on hienoa, että hävisin juuri 20:nnen Grammy-palkintoni. Olen aina yhtä otettu, että minut asetetaan ehdolle. Minun on nyt mentävä kylpyyn parantumaan. Onnittelut kaikille ehdokkaille! Pitäkää hauskaa tänään", Pink twiittasi.

Jos twiitti ei näy voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Pink sai viihdealan merkittävän kunnianosoituksen - katso video palkintoseremoniasta

Lue myös: Laulaja Pinkin vanhemmuutta arvosteltiin videon takia - ymmärrätkö syyn?

Lue myös: Kuva sai arvostelemaan Pinkin aviomiehen vanhemmuutta - laulaja sai täydellisen raivokohtauksen

Lähde: Insider

Kilpailut

Uusimmat