Kuva: AOP

Povipommi kertoo kokemastaan nettikiusaamisesta - pelkää jopa henkensä puolesta

06.02.2019 12:00 - Lauri Kujanpää

Nicola McLean on tunnettu kotimaassaan muun muassa mallina sekä mediapersoonana. Vuonna 2012 hän otti osaa suosittuun Celebrity Big Brother -sarjaan.

Povipommi ja glamour-malli Nicola McLean, 37, on saanut kokea rajua nettikiusaamista. Nainen kertoo, että kiusaajat ovat lähettäneet hänelle kymmeniä viestejä päivässä, ja nämä ovat saaneet McLeanin jopa pelkäämään henkensä puolesta.

- En ole koskaan ymmärtänyt sitä, miksi olen ollut kiusaajien kohteena, mutta kun lukee jatkuvasti satuttavia kommentteja itsestään Instagramissa, jättää se järisyttävän ahdistuksen, McLean kertoo Closer-lehdelle ja jatkaa:

- Trollit ovat hyökänneet kimppuuni vuosien ajan, mutta varsinkin eräs nainen on ottanut minut kohteekseen, ja olen joutunut ahdistuslääkitykselle sen takia, koska tilanne on niin stressaava. Olen kärsinyt myös sydämentykytyksistä, kun luen niitä ikäviä asioita, joita hän minulle kirjoittaa.

McLeania on arvosteltu muun muassa ulkonäöstään, vanhemmuudestaan sekä erostaan.

- Olen jatkuvasti huolissani siitä, että kiusaaminen muuttuu fyysiseksi, ja pelkään jopa henkeni puolesta.

Nicola McLean on tunnettu kotimaassaan muun muassa mallina sekä mediapersoonana. Vuonna 2012 hän otti osaa suosittuun Celebrity Big Brother -sarjaan.

Lue myös: Äiti sai lapsensa kiinni kiusaamisesta - antoi rangaistuksen, joka jakaa mielipiteet vahvasti

Lue myös: MTV: Suomalaistutkijan mukaan kiusaaminen selittyy osin geeneillä

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat