Kuva: AOP

Meghan Marklen elettä tylytetään - antoi voimaannuttavia banaaneja seksityöläisille

05.02.2019 17:45 - Katariina Auvinen

Räväkkänä brittijournalistina tunnettu Piers Morgan lyttäsi herttuattaren eleen täysin.

Brittijournalisti Piers Morgan, 53, tunnetaan siitä, että hän ei säästele mielipiteitään lehdistössä. Nyt Morgan on tylyttänyt herttuatar Meghan Marklen erikoisen tempauksen, joka tapahtui naisen vieraillessa Bristolissa järjestössä, joka auttaa seksityöläisiä ja vie heille ruokaa. 

Markle päätti kirjoittaa ruokapusseissa oleviin banaaneihin voimalauseita, joka Morganin mukaan oli enemmänkin surkuhupaisaa kuin voimaannuttavaa.

- Näin tämän jutun Yhdysvalloissa, että koululaisten saamiin banaaneihin kirjoitettiin voimalauseita. Mielestäni tämä oli erinomainen idea, Markle selitti. 

Miehen mukaan Marklen mukana ollut prinssi Harry näytti tyrmistyneeltä, mutta joutui vetämään kasvoilleen vienon hymyn, jotta hän osoitti tukensa tuoretta vaimoaan kohtaan. 

"Se, että Meghan kirjoitti lausahduksia, kuten; "olet vahva, rakastettu ja rohkea" banaaneihin on hieman surkuhupaisaa. On eri asia antaa koululaisille banaaneja, joihin on kirjoitettu voimalauseita kun seksityöläisille, jotka ovat mahdollisesti joutuneet väkivallan uhreiksi ja heidän kehoaan on runneltu koko yön. Tämä on tahditonta, jota lisää vielä se, että banaanien muodon voi käsittää hieman eri tavalla," Morgan kirjoitti Daily Mail -julkaisun kolumniinsa. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Meghan Markle palkkasi itselleen uuden lehdistösihteerin - komistus sai heti somen sekaisin

Lue myös: Julkkisparit, jotka ovat tavanneet toisensa sokkotreffien kautta - arvaisitko heistä?

Lähde: Daily mail 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat