Kuva: AOP

5 hauskaa asiaa, joita et ole ehkä huomannut Sinkkuelämää-sarjassa - vai oletko?

08.01.2019 14:15 - Henna Koste

Sinkkuelämää-sarja saavutti supersuosion vuosina 1998-2004. Neljän ystävyksen elämää Manhattanilla seurattiin tiiviisti televisioiden ääressä. Miehet vaihtuivat, mutta ystävyys säilyi. Pistitkö näitä asioita merkille hittisarjassa?

Päähenkilöiden mysteeriperheet

Vaikka naisnelikon elämää seurattiin useita vuosia, heidän synnyinperheistään puhuttiin vain hyvin harvoin. Sarjassa näytettiin häitä ja hautajaisia - silti naisten lähtökohdat jäivät hieman hämäriksi. 

New Yorkin ikuinen kesä

Kun katsoo tarkasti, joillain kausilla vaikutti siltä, että sarjassa oli aina kevät tai kesä, vaikka suhdekuviot ehtivät muuttua paljonkin. Sarjan naisnelikko nähtiin upeissa kesäisissä asuissaan, mutta vain hyvin harvoin paksummissa ulkovaatteissa. 

(kuva: AOP)

Tuplarooli

Yksi näyttelijä nähtiin kahdessa eri roolissa sarjan aikana. Jennifer Anistonin nykyinen aviomies, näyttelijä Justin Theroux esiintyi sarjan eri jaksoissa eri rooleissa. Hänellä riitti kiihkeitä hetkiä Carrien (Sarah Jessica Parker) kanssa kuvauksissa.

Sarah Jessica Parkerin lapsi esiintyi sarjassa

Päätähden lapsi teki nuorella iällään roolisuorituksen, kun hänet nähtiin Carrien deittikumppani Aidanin (John Corbett) rintarepussa. Ei ihme, että pieni poikavauva pysyy tyynenrauhallisena, kun hän saa äitinsä lähelleen. 

Kysymykset jäävät pois

Kolumnia kirjoittaja Carrie kysyi sarjassa ikään kuin myös katsojilta kysymyksiä, jotka saivat pohtimaan parisuhdetta. Sarjan edetessä hän ei kuitenkaan enää kysellyt kolumniaan kirjoittaessa. 

Katso nämä kaikki ja lisää alla näkyvältä videolta. 

Lähde: MsMojo

Lue myös: Tunnistatko heidät vielä? Katso, miltä Sinkkuelämää-komistukset näyttävät nyt

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat