Kuva: Getty Images

Bella ja Gigi Hadidin isällä salasuhde 44 vuotta nuorempaan naiseen - kihlattu odotti häitä

07.11.2018 10:45 - Katariina Auvinen

Mohamed Hadid seurusteli vain pari vuotta tyttäriään vanhemman naisen kanssa.

Mallikaunotarten Gigi ja Bella Hadidin isä, Mohamed Hadid, 70, on ollut aktiivisesti mukana kannustamassa tyttäriään menestykseen. Nyt kuitenkin Hadidin menneisyydestä paljastui vähemmän imarteleva asia, kun puolalainen 25-vuotias malli paljasti Daily mail -julkaisulle, että hänellä on ollut kolmen vuoden kestänyt salasuhde Mohamed Hadidiin. 

Nainen on nimeltään Justyna Monde ja hän on vain kaksi vuotta vanhempi kuin miehen omat tyttäret. Suhde alkoi jo vuonna 2014, kun nainen oli vasta 21-vuotias. Monden mukaan Mohamed otti häneen yhteyttä Instagramissa, jonka jälkeen suhde syveni nopeasti. 

(kuva: Getty Images )

Sen jälkeen mies vieraili useasti Puolassa sekä Saksassa, jossa nainen opiskeli tapaamisen aikoihin, mutta Mohamed kiidätti myös salarakastaan Euroopan luksushotelleihin yksityiskoneellaan. Monden mukaan suhde olisi päättynyt viime vuonna. Mies on ollut samaan aikaan kihloissa tosi-tv -tähti Shiva Safain, 36, kanssa. Parin hääsuunnitelmat ovat nyt tietojen mukaan jäissä asian tultua ilmi. 

- Meitä molempia yhdisti rakkaus taiteeseen. Hän maalaa kuten myös minäkin. Me vaihdoimme paljon viestejä keskenämme, jonka jälkeen suhteemme syventyi. Hän pyysi minua myös lähettämään alastonkuvia itsestäni, jonka tein, koska koen sen osaksi taiteena, Monde selittää. 

Salarakkaan mukaan häntä ei haitannut parin 44 vuoden ikäero, koska se on vain numero. 

Monden mukaan mies ei ikinä kertonut, että hänen pitäisi olla hiljaa parin suhteesta, mutta mies ei mielellään näyttäytynyt julkisesti naisen kanssa tai poseerannut tämän kanssa yhteisissä kuvissa. Gigi ja Bella Hadidin isä ei ole kommentoinut asiaa julkisesti. 

Lue myös: Mallikaunotar Gigi Hadid ja laulajakomistus herkässä yhteiskuvassa: 'Kaunein pari ikinä'

Lähde: Daily mail 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat