Nainen elää kuin Barbie, käyttänyt intohimoonsa kymmeniä tuhansia - katso kuvat

02.11.2018 20:15 - Lauri Kujanpää

Azusa Sakamotolla on yli 40 000 seuraajaa Instagramissa.

Suurella osalla ihmisistä on jokin idoli tai ihannekohde. Ne voivat olla urheilijoita, muusikoita, näyttelijöitä tai ihan vain omia perheenjäseniä. Azusa Sakamoto -niminen naishenkilö Japanista rakastaa yli kaiken Barbieta, tuota kuuluisaa nukkelelua.

Sakamoton innostus Barbien maailmaan alkoi, kun hän näki lentokentällä söpön lelukäsilaukun, joka kuului tunnetulle nukkehahmolle. Tämän jälkeen innostus vain kasvoi ja kasvoi ja nyt Sakamoto on käyttänyt yli 65 000 euroa pelkästään siihen, että voi elää omassa pienessä Barbie-kuplassaan.

Sakamoton koti on koristeltu kuin Barbiella, hän haluaa pukeutua kuin Barbie ja elää muutenkin kuin Barbie. Naista ei hävetä intohimon kohteensa, sillä onhan jokaisella omansa.

- Miksi häpeäisin tätä? Tämä on minun intohimoni ja jokaisella on omansa. Olen käyttänyt rahaa tähän kymmeniä tuhansia ja tulen käyttämään vielä lisää, Sakamoto kertoo Metro-lehdelle.

Naisellä on Instagramissa yli 40 000 seuraajaa, jotka ovat kiinnostuneita ihmisbarbien elämästä. Satoja kuvia sisältävä tili on huimaa katseltavaa - pystyisitkö itse elämään noin?

Katso kuvat Sakamoton elämästä alta.

Lue myös: 10 naista, jotka haluavat näyttää Barbielta - katso paljonpuhuva kooste

Lue myös: Ihmis-Barbie suunnittelee hengenvaarallista leikkausta - haluaa epätoivoisesti kapean vyötärön

Lähde: Metro UK

Kilpailut

Uusimmat