Kuva: Getty Images

Demi Lovato pysyy vieroituksessa - "Hänellä on pitkä tie vielä edessä"

31.10.2018 15:45 - Katariina Auvinen

Nainen otti yliannostuksen opiaatteja elokuussa.

Laulaja Demi Lovato, 26, on pysytellyt yli 90 päivää vieroituksessa elokuisen yliannostuksen jälkeen. Nainen on nähty harvakseltaan vieroituskeskuksen ulkopuolella, koska hän on halunnut keskittyä paranemiseensa. Lovato on myös vetäytynyt julkisuudesta sekä yrittää parhaillaan myydä kartanoaan, jossa yliannostus tapahtui. 

Lovato on nyt päättänyt nyt pysytellä vieroituksessa, Daily Mail -julkaisu kertoo. Nainen on kertonut, että kulunut vuosi oli hyvä muistutus hänelle siitä, että hän todellakin tarvitsee apua taistelussa huumeriippuvuutta ja alkoholismia vastaan. 

- Demi on todella onnellinen, että hän on edes elossa. Hän ei ikinä halua joutua samaan tilanteeseen. Demi tietää, että hänellä on vielä pitkä ja kivikkoinen tie edessä, mutta hän aikoo tehdä töitä päihteettömän elämän eteen, lähde kertoo julkaisulle. 

Lovato löydettiin kotoaan elottomana, kun hän oli ottanut yliannostuksen opiaateilla. Ensihoitajat onneksi tulivat paikalle nopeasti ja elvyttivät naisen Narcan-nimisellä valmisteella, joka kumoaa opiaattien vaikutuksen. 

Lovaton äiti on kertonut tyttärensä voinnista julkisuudessa. Äidin mukaan Lovato voi hyvin, mutta hän ei ole vielä valmis palaamaan julkisuuteen. 

Lue myös: Hymyilevä Demi Lovato nähtiin ensimmäisen kerran yliannostuksen jälkeen - katso kuva

Lähde: Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat