Kuva: Senja Rapila

Sara Sieppi nettikiusaamisesta blogissaan: "Sulla on ihan hassut mittasuhteet naamassa"

23.10.2018 10:15 - Reija Saarinen

Sieppi kertoo saavansa ilkeää palautetta lähinnä aikuisilta ihmisiltä.

Sara Sieppi, 27, kertoo tuoreessa Idealistan blogikirjoituksessaan nettikiusaamisesta. Siepin mukaan hän on saanut monenlaisia kommentteja niin kehostaan kuin kodistaankin.

"Sun sisustus näyttää ihan paskalta tai että sulla on ihan hassut mittasuhteet naamassa (kyllä, nämä olivat kommentteja, joita itse vasta sain)," Sieppi kirjoittaa.

Siepin mukaan hälyttävintä asiassa on se, että usein kommentoijat ovat aikuisia ihmisiä, eivät nuoria, kuten usein saatetaan kuvitella. Tämän hän on itse tajunnut katsellessaan kommentoijien tilejä.

"Kun saan negatiivisen kommentin esimerkiksi Instagramissa, klikkaan kyseisen henkilön profiilin auki ja aivan liian usein tämä kyseinen henkilö paljastuu perheelliseksi. Tällaisen esimerkin hän haluaa siis näyttää omille lapsilleen, että somessa saa sanoa mitä vaan?"

Esimerkkinä Sieppi kertoo myös kommentoijasta, joka on ollut sisustusalalla pitkään.

Tuoreimmissa muistelmissani on kommentti koskien sisustuspostaustani, jossa 20-vuotta alalla ollut henkilö halusi ihan välttämättä sanoa, että olen tunkenut pieneen tilaan aivan liian paljon tavaraa, en osaa karsia, huoneeni on täysikatastrofi, joten tavaroita vähemmäksi tai neliöitä reilusti lisää. Anteeksi? Näit siis todella niin paljon vaivaa, että sinun oli ihan pakko tulla kommentoimaan omaa kotipostaustani omilla ideoillasi, vaikka koti ei edes ole sinun."

Hän myös teki selväksi, kun esittelen julkisesti kotiani, minun pitää varautua julkiseen arvosteluun. Olen myös hänen mielestään lapsellinen ja omaan huonon itsetunnon, kun en kestä kritiikkiä."

Siepin kirjoitus on saanut hänen seuraajansa kummastelemaan ja lähettämään tsemppaavia viestejä.

"Ei näitä ihmisiä voi käsittää."

"Sara, olet ihana."

Mitä ajatuksia kirjoitus sinussa herättää? Koko kirjoituksen pääset lukemaan täältä.

Lue myös: Eronnut Sara Sieppi esitteli uuden kotinsa - fanit hehkuttavat sisustusta: "Kaikki mätsää!"

Lue myös: Miss Suomi -kisaaja on kuin ilmetty Sara Sieppi - katso kuvat hämmentävän samannäköisistä naisista

Lähde: Sara Siepin Blogi

Kilpailut

Uusimmat