Kuva: Getty Images

Prinsessa Eugenie rikkoi tiukkaa perinnettä häissään - erikoinen illallismekko kiinnitti huomion

15.10.2018 09:15 - Katariina Auvinen

Perjantaina juhlittiin prinsessa Eugenien häitä.

Viime perjantaina Isossa-Britanniassa vietettiin jo toisia kuninkaallisia häitä tämän vuoden puolella, kun prinsessa Eugenie, 28, meni naimisiin. Prinsessan mekkoa on ylistetty klassisen kauniiksi, jonka pienet yksityiskohdat vangitsivat huomion. 

Eugenie rikkoi kuitenkin hovin tiukkaa perinnettä vihkiseremonian jälkeen, kun hän saapui illalliselle tyköistuvassa ja vaaleanpunaisessa mekossa. Kuninkaallisissa häissä morsiamet vaihtavat mekon vihkiseremonian jälkeen kevyempään, mutta se on kaikilla ollut aina ennen valkoinen. Esimerkiksi herttuatar Catherine luotti koristeltuun ja satiiniseen valkoiseen mekkoon, kun taas herttuatar Meghan nähtiin valkoisessa olat avoimeksi jättävässä mekossa. 

Eugenien vaaleanpunainen mekko oli muotisuunnittelija Zac Posen käsialaa. Posen on yhdysvaltalainen muotisuunnittelija, joka rikkoo myös hovin kaavaa. Esimerkiksi Meghan ja Catherine luottivat molemmat brittiläisiin suunnittelijoihin. 

Katso kuvat alta tai jos se ei näy, niin täältä.

Meghan Markle luotti yksinkertaiseen valkoiseen asuun illallisseremonialla. (kuva: Getty Images )

Herttuatar Catherine sädehti yksinkertaisessa satiinisessa mekossa, jonka vyötäröä koristi timanttinen vyö. (kuva: Getty Images )

Lue myös: Meghan Markle piilotteli vatsanseutuaan prinsessa Eugenien häissä - huhut raskaudesta vahvistuvat

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat