Kuva: Getty Images

Ben Affleck erosi nuoresta Playboy-rakkaastaan - miehen puheet suhteesta kummastuttavat

10.10.2018 09:45 - Katariina Auvinen

Affleckin mukaan hän nautti kyllä Shauna Sextonin seurasta, mutta ei pitänyt suhdetta vakavana.

Näyttelijä Ben Affleckin, 46, elämässä puhaltavat uudet tuulet. Hän pääsi viime viikolla pois vieroituksesta, jonne hän ajautui alkoholiriippuvuutensa vuoksi syyskuun alussa. Miehen entinen vaimo Jennifer Garner, 46, oli Affleckista niin huolissaan, että lähteiden mukaan hän sai tämän lähtemään vieroitukseen. 

Garnerin interventioon vaikutti se, että Affleck oli heilastellut ja juhlinut villisti Playboy-pupu Shauna Sextonin, 22, kanssa. Nuori nainen vieraili Affleckin luona myös tämän ollessa vieroituksessa, joka sai miehen perheen närkästymään. Perheen mukaan Sexton ei anna miehelle tämän tarvitsemaa tilaa toipumiseen. 

(kuva: Getty Images )

Nyt Affleck on päättänyt lyhyen muutaman kuukauden mittaisen suhteen Daily Mail -julkaisu uutisoi. Lähteiden mukaan Affleck ei ollut ikinä vakavissaan nuoren rakkaansa kanssa, mutta nautti tämän seurasta. 

- Ero tapahtui hyvin rauhallisesti. Benin pitää keskittyä tällä hetkellä itseensä. Hän nautti kyllä Shaunan seurasta, mutta suhde ei ollut vakavalla pohjalla hänen sanojensa mukaan, lähde kertoo. 

Pari ehti vielä tehdä vaellusretken Montanaan, josta he jakoivat kuvia sosiaalisessa mediassa. Mitä ilmeisimmin ero tapahtui sulassa sovussa. 

Lue myös: Ben Affleck rikkoi hiljaisuuden vieroitushoidon jälkeen - "Elämänmittainen kamppailu"

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat