Kuva: Senja Rapila

Sara Sieppi Idealistan blogissaan saamastaan tuesta: "Haluan kiittää teitä koko sydämestäni"

02.10.2018 10:15 - Reija Saarinen

Sieppi kertoi muutama viikko sitten blogissaan hänen ja Roope Salmisen erosta.

Sara Sieppi, 27, kiittää uusimmassa Idealistan blogissaan tuesta, jota hän on saanut lukijoiltaan viimeisimmän blogikirjoituksen jälkeen. Tuolloin hän kertoi avoimesti siitä, miten hänen ja Roope Salmisen suhde oli tullut tiensä päähän.

"Haluan kiittää koko sydämestäni teitä ihania lukijoita tsemppaavista kommenteistanne. Viime viikkoina niitä on tullut paljon, enkä valitettavasti ole ehtinyt niihin kaikkiin vastailemaan. Sain myös yllättävän paljon viestiä samassa elämäntilanteessa olevilta ihmisiltä, joten paljon voimia myös teidän viikkoihin," Sieppi kirjoittaa.

Hän myös kertoo uuden elämäntilanteen mukanaan tuomista muutoksista. Yksi niistä on muutto uuteen asuntoon. Sen lisäksi hän kertoo, että aikoo varmasti avata ajatuksiaan uudesta elämäntilanteestaan blogissa.

"Elämässäni alkaa uudet tuulet ja uskon, että niihin totutteleminen vie hetken aikaa. Uuden elämäntilanteen myötä minulla on varmasti entistä enemmän höpöteltävää tänne, koska jokainen päivä tuntuu tällä hetkellä jotenkin tosi erilaiselta."

Koko kirjoituksen pääset lukemaan täältä.

Lue myös: Eronnut Sara Sieppi esitteli uuden kotinsa - fanit hehkuttavat sisustusta: "Kaikki mätsää!"

Lähde: Sara Siepin Blogi

Kilpailut

Uusimmat