Kuva: Getty Images

Justin Theroux kommentoi ensimmäistä kertaa eroaan Jennifer Anistonista - "Se oli sydäntäsärkevää"

24.09.2018 17:45 - Katariina Auvinen

Pari ilmoitti yllätyserostaan helmikuussa.

Hollywoodin yksi tähtipari Jennifer Aniston, 49, ja Justin Theroux, 46, ilmoittivat helmikuussa yllätyserostaan. Pari vaikutti erittäin onnellisilta ja heidät nähtiin vielä yhdessä punaisella matolla ennen eroa. 

Kolme vuotta yhdessä ollut pari ei kommentoinut tuolloin eroaan kuin yhtenäisellä ilmoituksella, mutta nyt Theroux on avannut sanaisen arkkunsa antamassaan haastattelussa. Hän kertoi eron olleen sydäntäsärkevä. 

- Se oli sydäntäsärkevää. Kun huomaat, että suhteenne on muuttunut ystävyydeksi ja sekin muuttuu eron myötä, Theroux pohtii. 

Justin Theroux on yhdistetty eron jälkeen Anistonin hyvään ystävään Selena Gomeziin. (kuva: Getty Images )

Hän myöntää, että pari erosi kuitenkin sovussa.

- Voin sanoa, että eromme oli niin sovullinen kuin se ikinä oli mahdollista, hän kertoo. 

Monien lähteiden mukaan Aniston olisi tehnyt aloitteen eroon. Nainen itse otti kantaa asiaan vain muutama viikko sitten. 

- Olen kuullut paljon väärinkäsityksiä erostamme. Minusta on sanottu, että en ole osannut pitää miestä rinnallani tai erosimme sen vuoksi etten halunnut lapsia. Olen myös kuullut, että olisin ollut täysin murtunut eron jälkeen, joka ei pitänyt paikkaansa, Aniston kertoi elokuussa InStyle-julkaisulle. 

Pari ilmoitti helmikuussa, että he pysyvät edelleen parhaina ystävinä, jotka jatkavat polkujaan omiin suuntiinsa. Eropäätös syntyi heidän mukaansa jo viime vuoden loppupuolella. 

Lue myös: Jennifer Aniston paljastaa kokeneensa koulukiusaamista: "Olin pulleahko, joten jouduin kohteeksi"

Lähde: Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat