Kuva: Getty Images

Demi Lovaton äiti avautuu tyttärensä yliannostuksesta: "Silloin tiesin, että tilanne on paha"

20.09.2018 09:15 - Reija Saarinen

Demi Lovato joutui sairaalaan yliannostuksen takia heinäkuussa.

Laulajatähti Demi Lovato, 25, joutui heinäkuun lopulla sairaalaan heroiinin yliannostuksen takia. Muutaman päivän ajan hänen tilansa oli kriittinen ja etenkin perhe pelkäsi toden teolla, selviääkö Lovato lainkaan.

Lovaton äiti, Dianna De La Garza on nyt puhunut ensimmäistä kertaa tuosta päivästä, kun hän sai kammottavia uutisia. Hänen mukaansa hänen puhelimeensa alkoi yllättäen tulvia viestejä, joissa kerrottiin ihmisten rukoilevan heidän puolestaan.

- Ihmettelin, että mistä oikein on kyse. Sitten soitin Demin assistentille, joka lausui minulle sanat, joita kukaan vanhempi ei halua kuulla, De La Garza kertoo haastattelussa.

- Olin sokissa. En tiennyt lainkaan mitä tehdä tai sanoa. Minulle sanottiin, että hän on tajuissaan, mutta ei puhu. Silloin tiesin, että tilanne on paha.

De La Garza ajoi sairaalaan yhdessä Demin siskon kanssa. Näky, joka heitä sairaalassa odotti, oli kaikkea muuta kuin kaunis.

- Hän näytti kamalalta. Hän oli todella huonossa kunnossa. Sanoin hänelle rakastavani häntä ja hän vastasi takaisin.

De La Garzan mukaan Lovaton kriittinen tila jatkui muutaman päivän ajan. Tuona aikana ei ollut varmaa, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

- Muutaman päivän ajan emme olleet varmoja siitä, selviääkö hän vai ei. Yritin olla vahva hänen ja hänen siskojensa puolesta, mutta pelkäsin kovasti. Uskon, että hän on hengissä siksi, että miljoonat ihmiset rukoilivat hänen puolestaan.

De La Gazan mukaan Lovato on ollut sairaalasta pääsyn jälkeen vieroituksessa ja voi nykyään hyvin.

- Hän voi todella hyvin. Hän on onnellinen, iloinen ja terve. Hän tekee töitä raittiuden eteen ja saa tarvitsemaansa apua. Se saa minut ajattelemaan valoisaa tulevaisuutta.

Lue myös: Demi Lovato vetäytyy julkisuudesta - perheelläkin rajoitettu tapaamisoikeus

Lähde: Marie Claire

Kilpailut

Uusimmat