Kuva: Getty Images

Cardi B hyökkäsi Nicki Minajin kimppuun juhlissa - tapaus tallentui videolle

10.09.2018 08:45 - Katariina Auvinen

Cardi B:n ja Nicki Minajin riitaisat välit ovat olleet puheenaihe jo pitkään.

Viikonloppuna Harper´s Bazaar -julkaisu piti ikoniset juhlat Hollywoodin kuumimmille nimille Plazassa. Paikalla olivat myös räppärit, Nicki Minaj sekä Cardi B, joiden välillä oli patoutunutta vihamielisyyttä toisiaan kohtaan. Koko juttu kärjistyi viikonloppuisissa juhlissa, kun Cardi B heitti mitä ilmeisimmin oman kenkänsä Nicki Minajia päin. 

Erään juhlijan kuvaama video levisi sosiaalisessa mediassa. Videolla käy ilmi, kuinka Cardi B huutaa, ettei siedä hänen lastaan mainittavan. Nainen talutettiin tapauksen jälkeen järjestysmiesten toimesta ulos. 

(kuva: Getty Images)

Nainen kirjoitti asiasta Instagramiin. Hän kirjoitti pitkässä tekstissä, viitaten mitä ilmeisimmin Nicki Minajiin, että hän on sietänyt tämän valehtelua ja ilkeilyä paljon. Hän kirjoitti myös, että mahdollisesti Minaj olisi pyrkinyt sabotoimaan hänen uraansa, varoittamalla toisia artisteja työskentelemästä hänen kanssaan. 

Lopuksi nainen kertoo, ettei kuitenkaan aio sietää sitä, että hänen lapsensa nimeä vedetään asiaan millään tavalla. 

"Siinä vaiheessa, kun otat kantaa lapseeni ja siihen, millaiset kyvyt minulla on huolehtia omasta lapsestani ja millainen äiti olen, minulla keittää yli," Cardi B kirjoittaa. 

Hän myös kertoo, että on tehnyt niin paljon töitä päästäkseen urallaan eteenpäin, ettei anna kenenkään tulla sen tielle. 

Nähtäväksi jää, aikovatko räppärit selvittää asian ennen seuraavia juhlia. Cardi B on ennenkin heittänyt kengällään ihmistä, jonka laukomat mielipiteet ovat suututtaneet hänet. 

Lue myös: Cardi B:n alastonkuva puhuttaa somessa: "Hän on niin kuuma"

Lähde: Vanity Fair & Instagram 

Kilpailut

Uusimmat