Kuva: Getty Images

Ben Affleckin ja Lindsay Shookusin eron syyt selville - nainen ei kestänyt käytöstä

29.08.2018 16:45 - Katariina Auvinen

Näyttelijä kirjautui viime viikolla vieroitukseen.

Kerroimme viime viikolla, että näyttelijä Ben Affleck, 46, ui syvissä vesissä tällä hetkellä. Hänen entinen vaimonsa ja lastensa äiti Jennifer Garner ajoi puhumaan Affleckille ja suostuttelemaan tämän vieroitushoitoon alkoholihuuruisen viikon jälkeen. Naisen mitta täyttyi lopullisesti, kun Affleck löytyi heilastelemasta Playboy-pupun kanssa. 

Sitä ennen Affleck seurusteli tuottaja Lindsay Shookusin, 38, kanssa, mutta ero vaikuttaisi olevan nyt lopullinen. Eron syistä on tihkunut lisätietoa Daily Mail -julkaisu uutisoi. Affleck ja Shookus rakastivat toisiaan, mutta perhesuhteet sekä työt rasittivat parin suhdetta. Eron ratkaisi lopulta kuitenkin miehen villi juhliminen. 

Ben Affleck ehti seurustella Lindsay Shookusin kanssa vuoden verran. Pari kuvattuna tammikuussa. (kuva: Getty Images )

- Lindsay todella rakasti Benia ja halusi tukea tätä hänen taistelussaan alkoholismia vastaan, mutta viimeiset viikot olivat hänelle liikaa, joten suhde päättyi. Hän ei kestänyt sitä, että Ben joi niin paljon. Lindsay tiesi, että Ben ei tule paranemaan, joten hän päätti siirtyä sivuun ja antaa miehelle aikaa itsensä kanssa, lähde kertoo. 

Ben Affleckin ja Jennifer Garnerin liiton kerrotaan päättyneen osin Affleckin villin juhlimisen vuoksi. (kuva: Getty Images )

Affleck suostui kirjautumaan vieroitushoitoon, jotta hän voisi olla parempi isä hänen ja Garnerin kolmelle lapselle. Parin vanhin lapsi on 12-vuotias. 

- Hän ei halua, että hänen lapsensa joutuvat kasvamaan ilman isää, lähde jatkaa. 

Lue myös: Jennifer Garnerin mitta täyttyi Ben Affleckin sekoiluun Playboy-pupun kanssa - järeät aseet käyttöön

Lähde: Daily Mail 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat