Kuva: Senja Rapila

Tiktakin Petra on upeassa kunnossa - "Moni kysyy miksi treenaan"

29.08.2018 10:45 - Katariina Auvinen

Petra Gargano on jakanut sosiaalisen median seuraajilleen useita treenikuvia.

Tiktakista tuttu ja nykyisin soolouralla oleva Petra Gargano on kiinnittänyt fanien huomion Instagramissa rankoilla treenikuvillaan. Nainen kertoo julkaisussaan perustelut treeneilleen. 

"Moni on kysynyt minulta, miksi oikein treenaan? En laihduta, kasvata lihaksia, kilpaurheile. Mä treenaan, koska on todella voimaannuttavaa huomata mihin kaikkeen oma keho pystyy, kun tekee töitä eikä anna periksi. Tuntuu hyvältä olla ylpeä omasta kehosta, kun se jaksaa enemmän ku olis ikinä uskonu. Kaiken lisäksi sen positiivisen kokemuksen saa hymynä mukaan kotiin ja keikoille. Siks mä treenaan." Petra kirjoittaa. 

Monet fanit ovat kertoneet treenaavansa samasta syystä. 

"Ennen treenasin, koska halusin näyttää hyvältä, mutta sitten synnytin esikoiseni ja tiesin ettei ole mitään mihin en pystyisi, joten treenaan ihan koska mä voin." 

Petra on kertonut Instagramissa saavansa myös palautetta yltiöpositiivisista julkaisuistaan, mutta hän kertoi että hänelläkin on päiviä, jolloin tuntuu ettei mikään luista. 

"Tästä päivästä tulikin yllättävän merkittävä päivä meikälle. On aina kiva kertoo päivistä, kun asiat onnistuu ja kaikki menee ku elokuvissa. Joku multa kysyikin, eiks mua ikinä harmita, ku oon somessa aina niin positiivinen. Tuli sellanen fiilis, et pitääpä kertoa avoimemmin myös niistä toisenlaisista fiiliksistä. No tänään ei menny nostot putkeen salilla. Epäonnistuin täysin sellasessa, minkä piti olla helppoa. Pakko myöntää et yllättävän ison kiukun sai tollanen elämän mittakaavassa pieni vastoinkäyminen aikaan." 

Lue myös: Tiktakin Petra jakoi 3. luokan luokkakuvan - hiustyyli herättänyt ihmetystä

Lähde: Instagram 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat