Kuva: Getty Images

Hollywoodin pika-avioliitot listattiin - katso, ketkä ovat olleet naimisissa lyhimmän aikaa

28.08.2018 13:15 - Katariina Auvinen

Esimerkiksi Britney Spears ehti olla naimisissa kaksi kokonaista päivää.

Hollywoodissa on kummasteltu lukuisia salamakihloja. Julkkikset ovat menneet kihloihin vain muutamien viikkojen seurustelun jälkeen. Esimerkiksi laulaja Ariana Grande suunnittelee jo avioituvansa poikaystävänsä kanssa heti ensi vuonna. 

Tapaus ei ole ainutlaatuinen, koska monet ovat rynnänneet alttarille kuulemaan papin aamenen, mutta yhteiselo on päättynyt avioliiton alkamisen jälkeen hyvinkin nopeasti. Marie Claire -julkaisu kokosi yhteen julkkisten lyhyimmät avioliitot. 

Rudolph Valentino & Jean Acker - kuusi tuntia 

Valentino oli kuuluisa italialainen näyttelijä, joka hurmasi nuoria naisia 1900-luvun alussa Hollywoodissa. Hän ryntäsi intohimoisesti naimisiin amerikkalaisen kollegansa Jean Ackerin kanssa, mutta Acker katui liittoa jo kuuden tunnin jälkeen. Acker lukitsi Valentinon ulos heidän hääsviitistään, jonka jälkeen mies lähti kotiin. Avioero oli harvinainen tilanne 1900-luvulla, joka aiheutti melkoisen mediasirkuksen.

Jean Acker (kuva: Getty Images )

Rudolh Valentino (kuva: Getty Images )

Zsa Zsa Gabor & Felipe de Alba - yksi päivä 

Kaksi vuotta sitten kuollut näyttelijätär Zsa Zsa Gabor oli melkoinen monitoiminainen. Hänet nähtiin uran aikana niin elokuvissa, televisiossa kuin teatterinkin lavoilla. Sen lisäksi Gabor liiteli sujuvasti seurapiireissä, josta hän löysi usein miehensäkin. Gabor oli tunnettu siitä, että hänellä oli elämänsä aikana useita avioliittoja, mutta lyhin liitto kesti kuitenkin vain päivänä. 

Gabor meni naimisiin Alban kanssa huhtikuussa 1984, mutta jätti erohakemuksen heti seuraavana päivänä. Nainen kertoi katuneensa kahdeksatta liittoaan heti. Enemmän hämmennystä aiheutti se, että avioeroprosessin edetessä Gabor sai tietää olevansa itse asiassa vielä naimisissa entisen miehensä kanssa. 

Zsa Zsa Gabor ehti olla elämänsä aikana naimisissa yhdeksän eri miehen kanssa. Hänen liittonsa päättyivät kuitenkin nopeasti. (kuva: Getty Images )

Britney Spears & Jason Alexander - kaksi päivää 

Laulaja Britney Spears päätti astella alttarille teiniajan ihastuksensa Jason Alexanderin kanssa vuonna 2004. Pari oli tavannut vasta vähän aikaa sitten ja he avioituivat Las Vegasissa vain erotakseen kaksi päivää myöhemmin. Mitä ilmeisimmin kostean illanvieton aikana saatu idea ei tuntunutkaan niin hyvältä päivänvalossa. 

Britney Spears avioitui teiniajan ihastuksensa Jason Alexanderin kanssa vuonna 2004. (kuva: Getty Images )

Carmen Electra & Dennis Rodman - yhdeksän päivää 

Näyttelijä-povipommi Carmen Electra avioitui koripalloilija Dennis Rodmanin kanssa 1998. Avioliiton alkuaika ei ollut niin auvoista, mitä pari oli ajatellut, koska he jättivät erohakemuksen yhdeksän päivää myöhemmin. Rodmanin asianajaja perusteli eropäätöstä oikeudelle, että mies oli ollut erittäin päihtyneessä tilanteessa seremonian aikana eikä muistanut asiasta mitään. 

Carmen Electran ja Dennis Rodmanin liitto ei ollut kestävällä pohjalla. (kuva: Getty Images )

Kim Kardashian & Kris Humpries - 10 viikkoa 

Seurapiirikaunotar on ollut naimisissa jo kahdesti. Hänen ensimmäinen avioliittonsa koripalloilija Kris Humpriesin kanssa kesti vain kymmenen viikkoa, jonka jälkeen pari jätti erohakemuksen. Pariskunta käytti reilusti yli 10 miljoonaa euroa hulppeisiin häihin. Tuolloin Kim Kardashianin edustaja ilmoitti eropäätöksen lähteneen naisen aloitteesta. 

Kim Kardashian ja Kris Humpries pitivät hulppeat häät, mutta liitto päättyi vain viikkojen jälkeen. (kuva: Getty Images )

Pamela Anderson & Kid Rock - 3 kuukautta 29 päivää

Rokkari Kid Rock avioitui povipommi Pamela Andersonin kanssa huvijahdilla 2004. Avioliitto päättyi kuitenkin alle neljän kuukauden kuluttua, kun pari jätti erohakemuksen. Anderson saati Kid Rock eivät kummatkaan ole vahvistaneet sitä, minkä vuoksi liitto alkujaan kaatui. Huhujen mukaan Kid Rock olisi kuitenkin järkyttynyt Andersonin käytöksestä elokuvassa, jonka vuoksi hän olisi päättänyt liiton olleen tässä. Pari ei ole puhunut ollenkaan eronsa jälkeen. 

Pamela Anderson ja Kid Rock (kuva: Getty Images )

Jennifer Lopez & Chris Judd - neljä kuukautta 

Näyttelijä-laulaja Jennifer Lopez avioitui koreografi Chris Juddin kanssa vuonna 2001, mutta liitto päättyi vain neljän kuukauden jälkeen. Pari vaikutti toisiinsa erittäin rakastuneilta, mutta jokin meni vikaan. Judd kuittasi avioerossa miljoonia Lopezin omaisuudesta. Vain viisi kuukautta ennen eron virallista sinetöimistä, Lopez ilmoitti menneensä kihloihin Ben Affleckin kanssa. 

Jennifer Lopezin ja Chris Juddin suhde ei ollut tehty kestämään. (kuva: Getty Images )

Lue myös: Julkkikset, jotka ovat vannoneet etteivät mene ikinä naimisiin - yllättääkö?

Lähde: Marie Claire 

Kilpailut

Uusimmat