Kuva: Senja Rapila

HS: Antti Tuisku eli pitkään väkivaltaisessa suhteessa - vasta levy-yhtiön puhelu auttoi lähtemään

26.08.2018 10:03 - Rea Tallgren

Helsingin Sanomien pitkässä artikkelissa pop-tähti puhuu muun muassa uransa uudesta noususta, mutta myös kipeistä muistoista, joihin sisältyy väkivaltainen parisuhdekin.

Antti Tuiskun Antti Tapani -niminen elämänkerta ilmestyy ensi viikolla. Kirjassa yksityisyydestään tarkka mies puhuu ensimmäistä kertaa monista henkilökohtaisista asioista. Nyt mies on raottanut yksityisyytensä verhoa myös hyvin koskettavassa ja avoimessa haastattelussa, jonka hän on antanut Helsingin Sanomille.

Haastattelussa Tuisku kertoo olleensa väkivaltaisessa parisuhteessa. Suhteessa kumppani oli esimerkiksi lyönyt Tuiskua silmään ja lisäksi iskenyt lautasella takaraivoon. Jälkimmäinen teko jätti iäksi arvet. Lisäksi suhteeseen kuului uhkailua ja henkistä vallankäyttöä, josta supertähti kertoo haastattelussa avoimesti. 

Helsingin Sanomat kirjoittaa, että lopulta parisuhde uhkasi jo Tuiskun uraa. Levy-yhtiön edustaja Nanna Mikkonen soitti Tuiskulle ja selitti, ettei yhtiö julkaise tämän seuraavaa levyä ennen kuin hen­kilökohtainen elämä on kunnossa.

"Riski siitä, että jonain päivänä tulisi hyvin ikävä soitto, oli levy-yhtiön mielestä liian suuri", kirjoitetaan Helsingin Sanomissa. 

Lopulta Tuiskun onnistui päättää parisuhde. Tuolloin Tuiskun isä hoiti puhelun Tuiskun kumppanille, ja selitti, että suhde on nyt ohi. 

Tuisku miettii, miksi ei lähtenyt suhteesta aiemmin. Hänen mukaansa kumppanin oli onnistunut nakertamaan hänen itsetuntoaan niin, että hän oli alkanut itsekin uskoa, ettei hänen kannata lähteä.

- Ja sitten koko ajan on läsnä myös epäonnistumisen pelko. On vaikea myöntää itselleen, että sulla on mennyt ihmistuntemus aivan vihkoon. Siksi väkivallasta ei oikein haluaisi kenellekään edes puhua, Tuisku sanoo.

Tuisku sanoo olevansa onnellinen siitä, että hänen levy-yhtiönsä puuttui asiaan. 

Lue koko juttu tästä. (tilaajille)

Lähde: Helsingin Sanomat

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat