Kuva: Getty Images

Britney Spears -fani pääsi tapaamaan idolinsa, asu herätti raivon - "Mikä munapää"

23.08.2018 23:15 - Iiro Myllymäki

Fani muistutti asullaan Britneyta hänen uransa aallonpohjasta.

Tehtyään pitkän aikaa keikkaa vain Las Vegasissa, poptähti Britney Spears, 36, on lähtenyt maailmankiertueelle. Parhaillaan nainen kiertää Euroopassa. Kiertueen yhteydessä naisen superfanit ovat päässeet myös tapaamaan tähteä meet & greet -tapaamisissa. Näistä pikaisista tapaamisista fanit saavat muistoksi yhteiskuvan Britneyn kanssa, ja nyt yksi tällainen yhteiskuva on herättänyt paljon negatiivista huomiota netissä.

Yksi naisen miespuolinen fani oli sonnustautunut kyseenalaiseen Britney-lookiin. Mies oli ottanut mallia asusta, joka Britneyllä oli yllään silloin, kun hän vuonna 2007 hakkasi paparazzin autoa sateenvarjolla. Yleisesti tilanteen on tulkittu liittyvän Spearsin kokemaan hermoromahdukseen, jonka yhteydessä nainen myös ajoi päänsä kaljuksi. Naisen aviomies Kevin Federline oli juuri jättänyt hänet, ja Britneyn päihde- ja mielenterveysongelmat nousivat tämän tästä otsikoihin. Tätä taustaa vasten fanin pukeutuminen on monen nettikommentoijan mielestä epäkunnioittavaa. Fani oli kruunannut lookinsa sateenvarjolla. Katso fanin jakama kuva alta tai tästä linkistä.

Miehen alkuperäinen kuvateksti alleviivasi, mistä mies oli inspiraationsa ottanut.

”Hei Britney, olen vuoden 2007 haamu”, mies kirjoitti, mutta päätyi lopulta poistamaan kuvatekstin ja kommentit kuvastaan.

Kuvakaappaukset jäävät kuitenkin ikuisesti elämään nettiin, ja esimerkiksi Twitterissä miestä on arvosteltu kovin sanankääntein.

”Tämä on epäkunnioittavaa eikä yhtään älykästä. Jos todella ihailisit Britneyta, et ikinä lähestyisi häntä muistuttaen häntä tapahtumasta, joka melkein päätti hänen uransa ja tuhosi hänen elämänsä. Homomiehet osaavat joskus olla kuvottavia ja alhaisia”, on yksi kommentoinut.

Yksi Twitter-käyttäjä väittää jakamansa kuvaparin yhteydessä, että kyseinen mies oli photoshopannut sateenvarjon kuvaan vasta jälkikäteen.

”Tämä mies meni Britneyn meet & greetiin ja poseerasi kädet tässä asennossa, jotta hän voisi editoida sateenvarjon siihen. Mikä munapää”, käyttäjä on kirjoittanut twiittiin.

(kuva: Twitter)

Lue myös: Onko Britney Spears vanhentunut päivääkään? Fanit vertaavat tuoretta kuvaa 15 vuoden takaiseen

Lähde: Indy100

Kilpailut

Uusimmat