Kuva: Getty Images

Jennifer Garnerin mitta täyttyi Ben Affleckin sekoiluun Playboy-pupun kanssa - järeät aseet käyttöön

23.08.2018 11:15 - Katariina Auvinen

Garnerin nähtiin ryntäävän entisen miehensä taloon eilen.

Kun näyttelijä Jennifer Garner, 46, otti vastaan omaa tähteään, joka paljastettiin Hollywoodin Walk of Famella, samaan aikaan hänen entinen miehensä Ben Affleck, 46, jatkoi villisti alkanutta viikkoaan. 

Garner ja Affleck erosivat jo vuonna 2015 pitkästä suhteestaan, mutta he pysyivät erinomaisissa väleissä pariskunnan yhteisten lapsien vuoksi. Nyt Garnerin mitta on kuitenkin täyttynyt miehensä sekoiluun. Affleck on kärsinyt alkoholiongelmasta, joka on kulminoitunut tällä viikolla, kun mies on bilettänyt villisti nuoren Playboy-kaunottaren kanssa. 

Jennifer Garner ja Ben Affleck erosivat vuonna 2015. (kuva: Getty Images )

Ystävän mukaan viimeinen niitti oli, kun Garner näki kuvan, jossa hän ottaa lähettimieheltä vastaan isoa laatikkoa, joka oli täynnä alkoholia. 

Erottuaan Garnerista Affleck löysi pian rinnalleen uuden rakkaan tuottaja Lindsay Shookusista, mutta nyt tämäkin suhde on karahtanut kiville. Garner päätti suunnata keskiviikkona Affleckin luokse tekemään väliintuloa ja pakottamaan hänet vieroitushoitoon. 

TMZ-julkaisu uutisoi, että mies suostui hankkimaan apua itselleen, jonka jälkeen hänen nähtiin nousevan entisen vaimonsa autoon ja suuntaavan määrittelemättömäksi ajaksi vieroituskeskukseen. 

Viime vuonna Ben Affleck kertoi olevansa täysin selvä, mutta käyvänsä silti vieroituskeskuksessa keskustelemassa kerran viikossa. Pian kuitenkin julkisuuteen levisi kuvia, joista pääteltiin miehen retkahtaneen taas. Hän haki apua vieroitushoidosta viimeeksi joulukuussa. 

Lue myös: Ben Affleck löysi rinnalleen Playboy-pupun - katso kuvat kurvikaunottaresta

Lähde: TMZ

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat