Kuva: Getty Images

Girls-tähti hämmensi fanejaan julkaisemalla alastonkuvia - "Onko kaikki hyvin?"

16.08.2018 12:15 - Katariina Auvinen

Lena Dunham halusi julkaista kuvat hyvästä syystä.

Girls-sarjasta tuttu näyttelijä Lena Dunham, 32, hämmensi fanejaan julkaisemalla kolme alastonkuvaa Instagramissa. Dunham ei ole ikinä pelännyt näyttää vartaloaan niin Girls-sarjassa kuin ylipäätään, mutta viimeisimmät kuvat jättävät hyvin vähän mielikuvituksen varaan. 

Kuvat paljastavat Dunhamin lukuisat tatuoinnit, joita hän on ottanut ympäri kehoa. Dunham itse kirjoitti, että hän jakaa kuvat hyvästä syystä, 

"Tänään on muun muassa kansainvälinen marenkipiirakka päivä, mutta tänään tulee kuluneeksi yhdeksän kuukautta kohdunpoistostani. En ikinä ajatellut, että juhlisin mitään merkkipäiviä näin. 

Minun kehoni on melkein parantunut, mutta joka päivä saan uuden mustelman sydämeeni. Nyt kuitenkin haluan osoittaa omalle keholleni kiitollisuutta. Valitsin minut ja minun hyvinvointini. "

Dunham kertoi aiemmin, että hän kärsi valtavista kivuista endometrioosin vuoksi. Hän päätyi kohdunpoistoon, koska mitkään muut hoidot eivät poistaneet massiiviisia kipuja. Dunham kertoi, että hän ei ole ollut ihminen, joka on aina toivonut kipeästi lasta, mutta kohdunpoisto sai hänet miettimään asiaa entistä enemmän. Hän kuitenkin sanoo olevansa sinut sen kanssa, että hän ei ikinä tule saamaan biologisia lapsia. 

Monet fanit ovat osoittaneet tukensa Dunhamille ja tiedustelleet häneltä, onko nainen kunnossa. 

"Oletko kunnossa? Olen käynyt saman läpi kuin sinä ja tiedän millaisia tunnemyrskyjä se voi herättää." 

Lue myös: Girls-tähti Lena Dunham jakoi muodonmuutoskuvan somessa - osoittaa, että laihuus ei tee onnelliseksi

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat