Kuva: Getty Images

Yliannostuksesta toipuva Demi Lovato palasi takaisin julkisuuteen: "Aion jatkaa taistelua!"

06.08.2018 09:45 - Elisa Jalasjoki

Vasta reilu viikko sitten sairaalaan kiidätetty tähti voi ilmeisesti jo selvästi paremmin.

Poptähti Demi Lovato, 25, on aloittanut toipumisprosessinsa. 

Vasta reilu viikko sitten yliannostuksen vuoksi sairaalaan kiidätetty tähti on vihdoin päättänyt avata sanaisen arkkunsa, ja selittää faneilleen tapahtunutta. 

Olosuhteisiin nähden artisti näyttäisi voivan hyvin. Eilen Instagram-tilillään jakamassa pitkässä päivityksessä hän kertookin olevansa erityisen kiitollinen perheelleen, tiimilleen, sekä Cedars-Sinai sairaalalle, joita ilman hän ei omien sanojensa mukaan olisi enää hengissä.

"Olen aina ollut avoin riippuvuudestani. Mitä nyt olen oppinut on se, ettei sairaus ole jotakin, joka katoaa ajanmyötä. Se on jotakin sellaista, joka minun on voitettava, ja sitä en vielä ole tehnyt", Lovato kirjoittaa. 

"Haluan kiittää Jumalaa siitä, että hän pitää minut elossa ja hyvinvoivana. Faneilleni haluan sanoa, että olen ikuisesti kiitollinen kaikesta rakkaudesta ja tuesta, jota olette osoittaneet viime viikon aikana. Positiiviset ajatuksenne ja rukouksenne ovat auttaneet minua selviämään tänä vaikeana aikana", hän jatkaa. 

"Haluan kiittää perhettäni, tiimiäni, ja Cedars-Sinai sairaalan henkilökuntaa, jotka ovat olleet rinnallani koko tämän ajan. Ilman heitä en olisi täällä kirjoittamassa tätä. 

Nyt tarvitsen vain aikaa parantua ja keskittyä kuiville pääsemiseen, sekä parantumiseen. Rakkaus, jota olette osoittaneet minulle ei koskaan unohdu, ja odotan innolla päivää jolloin voin sanoa päässeeni kuiville. Aion jatkaa taistelua", tähti summaa lopuksi. 

Kyseisen päivityksen pääset katsomaan myös alta. Jos kuva ei näy, pääset näkemään sen myös painamalla tästä

Virallista tietoa Lovaton yliannostuksen aiheuttajasta ei ole selvillä. Aiemmin uutisoimme TMZ- julkaisun kuitenkin kertoneen, että kyseessä olisi ollut heroiinin yliannostus. 

Lue myös: Demi Lovaton äiti ja ystävät haluavat naisen lopettavan uransa - "Se on ainut keino"

Kilpailut

Uusimmat