Kuva: Getty Images

Tiesitkö? Julkkikset, jotka pitävät linjansa kunnossa kasvissyönnillä

04.08.2018 15:15 - Katariina Auvinen

Esimerkiksi Jared Leto on luottanut puhtaaseen ruokavalioonsa jo 20 vuotta.

Kasvissyönti on muuttunut viime vuosina yhä suositummaksi. Myös kauppojen hyllyillä näkyy entistä enemmän kasvisvaihtoehtoja. Useat julkisuuden henkilöt luottavat myös puhtaaseen kasvisruokavalioon, joka pitää heidän linjansa kunnossa. 

Insider-julkaisu listasi julkkikset, jotka ovat kertoneet olevansa kasvissyöjiä. 

Kate Winslet

Titanic-kaunotar Kate Winslet, 42, näyttää upealta. Winslet on kertonut, että hän aloitti kasvissyönnin vasta aikuisiällä. Nainen on kertonut, että hänen miehensä on vegaani, minkä vuoksi heidän tiluksillaan kasvaa paljon yrttejä ja vihanneksia. 

- Jääkaapistamme löytyy aina muun muassa lehtikaalia, kurkkua ja pinaattia, joista voin tehdä näppärästi vihermehun, hän kertoo. 

(kuva: Getty Images )

Russell Brand 

Laulaja Russell Brand, 43, on vannonut kasvisruokavalion nimeen jo pitkään. Hänet on jopa nimetty eläinten oikeuksia puolustavan PETA-järjestön seksikkäimmäksi julkkikseksi. Eläinrakkaana ihmisenä tunnettu Brand on kertonut, että mikään mahti maailmassa ei saisi miestä syömään lihaa. 

Hän on jopa kertonut, että silloin kun mies oli koukussa heroiiniin, hän söi aina kasvisruokaa. 

(kuva: Getty Images )

Kristen Bell 

Näyttelijä Kristen Bell, 38, on ollut kasvissyöjä jo 11-vuotiaasta saakka. Hän tiukensi ruokavaliotaan vuonna 2012, kun hän tapasi miehensä. Bell ei syönyt mitään eläinkunnan tuotteita, mutta hän kertoi luistaneensa elämäntavastaan ensimmäisen raskauden aikaan, koska hän tarvitsi enemmän kaloreita. Silloin Bell lisäsi muun muassa maitotuotteet ruokavalioonsa. 

Bell on kertonut, että hän ei ole ikinä tuntenut minkäänlaista himoa tai tarvetta syödä lihaa. Nainen ei kuitenkaan halua saarnata muille, mitä heidän tulisi syödä. 

(kuva: Getty Images )

Chloe Grace Moretz 

Brooklyn Beckhamin entinen tyttöystävä, malli ja näyttelijä Chloe Grace Moretz, 21, luottaa myös kasvispainotteiseen ruokavalioon. Hän kertoo syövänsä kalaa. Nainen on noudattanut uutta ruokavaliotaan parin vuoden ajan. Nainen on kertonut päätöksen olleen paras juttu hänen elämässään. 

(kuva: Getty Images )

Jared Leto 

Sinisilmäinen näyttelijä ja muusikko Jared Leto, 46, on ollut kasvissyöjä jo 20 vuotta. Mies uskoo, että hänen hyvän terveytensä salaisuus piilee juuri ruokavaliossa. 

- Olen pysynyt hyvin terveenä, joten uskon kasvisruokavalion vaikuttavan siihen erittäin paljon. 

Leto kertoo, että hän ei laske kaloreita missään muodossa. Hän luottaa hiilihydraatti- ja proteiinipitoiseen ruokavalioon, jossa proteiini tulee kasviksista. 

(kuva: Getty Images)

Lue myös: Laulajatähti haluaisi kieltää lihansyönnin lailla - "Kaikki pärjäisivät varmasti"

Lähde: Insider 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat