Kuva: Senja Rapila

Anna: Eronnut Anne Kukkohovi, 47, on valmis deittailuun - "Kaduttaa, että nuorena pihtailin"

02.08.2018 12:45 - Iiro Myllymäki

Pitkästä avioliitosta eronnut Kukkohovi kertoo Annalle, että hän uskoo uuden rakkauden löytyvän ulkomailta.

Yrittäjä, juontaja ja mallikonkari Anne Kukkohovi, 47, kertoo Anna-lehdelle avoimesti avioerostaan. Vuosi sitten kesällä nainen teki eropäätöksen miehensä Joni Kukkohovin kanssa. Pari oli ollut yhdessä 17 vuoden ajan, ja heillä on yhteinen yritys, luonnonkosmetiikkasarja Supermood. Nainen kertoo, että heidän suhteensa oli muuttunut romanttisesta suhteesta enemmän työsuhteeksi ja pariskunta oli kasvanut erilleen.

Pari ei ole kuitenkaan vielä virallisesti hakenut avioeroa.

- Se ei ole kiireellisin asia elämässä. Teemme nyt isoja, firmaan liittyviä päätöksiä, jotka voivat vaikuttaa loppuelämään, Kukkohovi sanoo Annalle.

Kaksikko on muuttanut erilleen, ja nykyään Kukkohovi asuu Helsingin Eirassa yhdessä 17-vuotiaan Miska-poikansa kanssa. Isänsä luona Miska yöpyy silloin, kun haluaa. Nainen kertoo, että sopeutuminen uuteen elämäntilanteeseen on vielä kesken. Erityisesti talousasiat ovat osoittautuneet kinkkisiksi, kun kuluja ei voikaan jakaa enää kahden ihmisen kesken.

Anne Kukkohovi totuttelee tällä hetkellä myös sinkkuelämään. Nainen sanoo olevansa valmis deittailuun ja flirttailuun, mutta mitään suurta romanssia ei ole tarve heti saada.

- En halua vakavaa suhdetta nyt. Olen seurustellut 12-vuotiaasta melkein tauotta, joten tekee hyvää olla hetki yksin. Uusi rakkaus tulee vastaan, kun sen on aika tulla ja varmaankin ulkomailla. Kuka tietää, kuinka nopeasti se sitten etenee, Kukkohovi kertoo.

Monessa eri ammatissa toiminut Kukkohovi kertoo eläneensä elämänsä aikana ikään kuin monta elämää. Hänellä on omat katumuksensakin, vaikka on pyrkinytkin elämään täyttä elämää.

- Olisin voinut elää vieläkin rohkeammin. Suoraan sanottuna kaduttaa se, että nuorena pihtailin enkä antanut mennä silloin, kun olin sinkku ja tapasin kuvausmatkalla jonkun superihanan tyypin. Nyt en pihtailisi!

Lue myös: IS: Anne Kukkohovi, 47, nauttii sinkkukesästä: "Kaverit ehdottelevat koomisiakin miesehdokkaita"

Lähde: Anna

Kilpailut

Uusimmat