Kuva: Getty Images

Demi Lovaton äiti ja ystävät haluavat naisen lopettavan uransa - "Se on ainut keino"

02.08.2018 08:15 - Katariina Auvinen

Lovato menetti melkein henkensä viime viikolla, kun hän otti yliannostuksen

Laulaja Demi Lovato, 25, melkein kuoli heroiinin yliannostukseen viime viikolla. Tähti on ollut siitä lähtien sairaalahoidossa. Tämän viikon alussa Lovato voi vielä huonosti, koska hänellä kerrottiin olevan pahoinvointia ja kuumetta. Nyt tähti pääsisi näillä näkymin lähtemään sairaalasta jo tällä viikolla kertoo Daily Mail -julkaisu. 

Ystävät ovat asettaneet hänelle tiukat ehdot. Heidän mukaansa Lovaton pitää hakeutua vieroitukseen heti sairaalasta pääsemisen jälkeen. Lovatoa hoidetaan tällä hetkellä Los Angelesissa Cedars-Sinai -sairaalassa. 

Ystävät ovat myös kannustaneet naista lopettamaan musiikkiuransa. 

- Ainut keino, miten Demi voi päästä eroon niin päihteistä kuin alkoholistakin on se, että hän lopettaa musiikkiuransa kokonaan, eräs ystävä kertoi People-lehdelle antamassaan haastattelussa. 

Lovato on ollut pinnalla musiikkibisneksessä siitä lähtien, kun hän täytti 13 vuotta. Myös naisen äiti Dianna, on sitä mieltä, että hänen tyttärensä on aika keksiä muuta tekemistä kuin musiikkibisnes. 

- Dianna arvostaa tyttärensä saavutuksia, mutta ennen kaikkea äiti haluaa hänen pysyvän hengissä. Totuus on kuitenkin se, että hänen pitää itsekin haluta tervehtyä, ystävä jatkaa. 

Lue myös: Demi Lovaton ystävät saivat vihdoin puheenvuoron - pyrkivät nyt puhdistamaan tähden mainetta

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat