Seiska: Taikapeili-duosta tunnettu laulaja-näyttelijä Hanna-Riikka Siitonen on kuollut

25.07.2018 18:46 - Iiro Myllymäki

Siitonen oli kuollessaan 47-vuotias.

Laulaja-näyttelijä Hanna-Riikka Siitonen on kuollut, uutisoi Seiska. Asia on vahvistettu Seiskalle Siitosen lähipiiristä. Nainen oli kuollessaan 47-vuotias.

Siitonen sairastui vuonna 2000 kilpirauhassyöpään ja oli parantumattomasti sairas. Nainen kertoi syksyllä 2016 Me Naisten haastattelussa, että hän oli saman vuoden kesällä käynyt lähellä kuolemaa, ja syy liittyi todennäköisesti kilpirauhassyöpään. Naisen henki salpautui hänen ollessaan mökillä, ja nainen kiidätettiin sairaalaan. Siellä selvisi, että Siitosella oli molemmissa keuhkoissa veritulppa. Syöpä ja sen hoidot lisäävät veritulppariskiä.

- Olen aina luullut olevani vahva, mutta olenkin pelkuri. En ole koskaan pelännyt yhtä paljon kuin nyt. Syöpädiagnoosin ohella tämä on elämäni pahin trauma, Siitonen kertoi Me Naisille.

Nainen muistetaan Taikapeili-duon toisena jäsenenä. Nina Tapion kanssa muodostettu duo levytti muun muassa hitit Jos sulla on toinen ja Jos jäät mun luo. Yhtye oli suuressa suosiossa 1990-luvun puolessavälissä.

Siitonen toimi myös näyttelijänä, ja hän näytteli esimerkiksi Ylen Uusi päivä -sarjassa vuodesta 2010 alkaen. Siitonen jättäytyi tästä roolista sairauslomalle tämän vuoden helmikuussa.

Siitonen oli naimisissa näyttelijä Janne Virtasen kanssa vuodesta 2000. Pariskunnalla on vuonna 2003 syntynyt tytär. Hanna-Riikka Siitosen isä on laulaja Matti "Fredi" Siitonen ja äiti poliitikko Eeva-Riitta Siitonen.

Lue myös: Taikapeili villitsi 90-luvulla Suomea: "Emme kaipaa paluuta vanhaan hypeen"

Lähteet: Seiska, Me Naiset

Kilpailut

Uusimmat