Kuva: Getty Images

Janet Jackson murtui itkuun keikallaan - isän kuolemasta vain alle kaksi viikkoa

10.07.2018 10:15 - Iiro Myllymäki

Janet Jackson muisteli isäänsä tunteikkaassa puheessa.

Janet Jackson, 52, esiintyi sunnuntaina New Orleansissa Essence Festivalilla, mutta keikan aikana nainen paljasti, että esitys oli vähällä jäädä pitämättä. Jackson-klaanin isä Joe Jackson menehtyi syövän seurauksena vain alle kaksi viikkoa sitten, ja Janet joutui miettimään, kykeneekö hän vielä palaamaan esiintymislavoille. Jackson kuitenkin veti keikan täysillä alusta loppuun ja yhdessä kohtaa piti tunteikkaan puheen festivaaliyleisölle ääni väristen.

- On aina hankalaa, kun menettää rakkaansa. En tiennyt, mitä tehdä. En tiennyt, miten mennä eteenpäin ja pitäisikö minun perua tämä esiintyminen tai koko kiertueeni. Puhuin veljeni kanssa, ja aloimme puhua isämme vahvuudesta. Hän oli hyvin vahva. Ilman hänen paloaan ja vahvuuttaan emme olisi saavuttaneet tällaista menestystä, Jackson kertoi.

Nainen paljasti keskustelleensa veljensä kanssa siitä, pitäisikö hänen perua esiintymisensä.

- Veljeni kysyi minulta, että jos isämme kuulisi tämän keskustelun, mitä hän sanoisi. Uskon, että isäni olisi sanonut, että ”Janet, ole kiltti, saata loppuun se, minkä olet aloittanut. Olen tukenasi koko ajan sydämessäsi”. Joten tässä minä olen, Jackson sanoi itkuisena yleisölle, joka palkitsi naisen päätöksen esiintyä suurilla suosionosoituksilla.

Puheen jälkeen seurasi naisen hittikappale Together Again, jonka hän omisti isälleen.

- Rakastan sinua niin paljon. Tämä on sinulle, Jackson sanoi ennen kappaletta ja kehotti yleisöään juhlistamaan elämää hänen kanssaan.

Voit kuunnella naisen puheen alla olevalta videolta.

Aiemmin Janet Jackson on omistanut Together Again -kappaleen keikoillaan veljelleen Michael Jacksonille, joka menehtyi vuonna 2009. Alun perin kappale on kirjoitettu kunnianosoituksena naisen AIDSiin menehtyneelle ystävälle, ja siitä tuli yksi Jacksonin uran menestyneimmistä kappaleista.

Lue myös: Paris Jackson jakoi kuvan isoisänsä Joe Jacksonin kuolinvuoteelta - "Olet vahvin mies, kenet tiedän"

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat